tiistai 29. maaliskuuta 2011

Reissulöytöjä ja sisustusta

Heippa hei!
Viikonlopun Tampereen retkestä selvitty ja kotona saatu paljon aikaan! Olen suunnittelemassa itselleni askartelupöytää/tilaa meidän suhteellisen tilavasta makkarista, hanke on hyvällä mallilla. Eilen siivosin koko vaatehuoneen uusiksi ja tein sinne tilaa ja tänään purkasin vaatetelineeni ja kannoin liinavaatearkkuni (mallia velipojan tekemä) vaatehuoneeseen ja sain näin tilaa askartelupöydälle. Kaikki on siis valmiina... vain itse pöytä puuttuu, nettiä selatessa löysin Jyskistä ihanaisen pikkuisen, valkoisen atk-pöytä Davidin. Tämä sopisi muuten melko vaaleaan huoneeseen ja olisi sopivan pieni, en halua normaalia kirjoituspöytää, koska sellaiselle ei ole tilaa.
---------------------------------------
Kevään värit
Testasin uutta vaihdossa saatua ihanaista leimakuvaa.
Löysin Sinellistä Papermania tusseja, joissa oli yllättävän samanväriset sävyt kun kahdessa ostoslistallani olevassa Copicissa.


Leima/stamp: Kraftin Kimmie, Sabrina the Spinner
---------------------------
 Ja sitten ostoksiin:
Kivan Tähäre-kaupassa tuli poikettua Kauhajoen reissulla, mukaan tarttui uusin Creativity-lehti, Promarker Blender ja parit cupcake-paperit.

--------------------------------
Ideaparkin Sinelli tarjosi ääriviivatarroja, 5kpl 1e - nappasin summissa mukaan kirjaimia ja numeroita :)
jonkun vanhemman Creativity-lehden, kukkia, kohoteippiä rullassa ja servettilakkaa pikkupullon testausta varten.

ja näitä ihanaisia Papermanian tusseja (2 eri päätä; ohut kirjoitukseen ja "pensseli" piirtelyyn)
Tussit tosin ovat testailusta jo kärsineet niin että jälki on epätasaista! Harmi jos näin äkkiä alkavat temppuilla.
Ja albumi, tulevaisuutta ajatellen.


Ikeasta lähti mukaan kaksi 4-lokerollista JÄLL-"kenkätelinettä" kiinnitin ne vaatehuoneeseen ja nyt saatiin kengät pois hyllyiltä ja jaloista. Kengät pysyy hyvänä ja minä sain tilaa askartelukamppeille. :)
Pyssla-laatikossa ei lukenut montako hamahelmeä tuola on, mutta jostain nettikeskustelusta luin, että laatikossa olisi 10 000 helmeä, voi hyvin olla - jos pusseissa on n. 3000 helmeä ja ne on tuosta noin 3:s osa. Pysslan alapuolella 2 koottavaa cd/dvd-laatikkoa ja kankaita.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)