perjantai 1. huhtikuuta 2011

Keltainen kortti

Enpä muista olenko koskaan aiemmin tehnyt näin keltaista korttia? Mutta tässä nyt olisi ensimmäinen tätä sorttia. Osallistun tällä StampART:n haasteeseen. Valitsin keltaisen lisäksi ruskean värin korttiini.

Mulla ei ole kovin montaa pääsiäiseen soveltuvaa leimakuvaa ja kortteja pitäisi muutama tehdä, pitääpä huomenna katsoa Paperinauhan kokoelmia, olisko sielä mulle mitään pääsiäiseen soveltuvaa leimaa ja yrittää saada muutama kortti aikaiseksi. Tämä koko viikko on korttien osalta ollut vähän hiljainen - olen vaan siivoillut ja nauttinut vapaaviikostani, niin ettei ole juuri kortteja syntynyt.

Huomenna ajattelin ottaa koko viikon "kortteilemattomuuden" kiinni - ja pistää tuulemaan "askarteluillassa". Klo 14-19 luulisi saavan muutaman kortin aikaiseksi :)
Otin korttihaasteita paperille ylös ja mietin etukäteen vähän millaisia pääsiäiskortteja tarvitsen, ettei menisi huomenna mietiskelyyn aikaa enää. Mulla on aika tarkat suunnitelmat päässä tällä hetkellä :)


--------------------------------
Kaverini lapsi kastettiin viime viikonloppuna ja pitäähän sitä kortilla muistaa, tytöstä tuli Venla. Kaveriporukassani on jo yksi Venla-lapsonen, joten tästä tulee Venla 2 :)
Taisi olla toinen tai kolmas ristiäiskortti ikuna ja ensimmäinen tälläiselle pohjalle tehty. Tykkään kyllä - mutta leimakuva oli aika iso ja kuvaa jäi melko paljon reunan ylikin. Pienemmällä kuvalla olisi saanut ehkä tasapainoisemman kortin.

Kortin sisään kirjoittelin
"Tämä päivä, päivistä herkin
nimen sait ja kasteen merkin.
Olkoon päiväsi jokainen
kauneutta täynnä ja onnellinen."
...ja tekstin nappasin täältä


Leima/Stamp: Lili of the Valley, baby christening
Huomenna sitten esittelen mitä sain aikaiseksi! :)
Ja muistakaahan käydä KK:ssa sielä on tänään ollut synttärihumua ja tarjouksia jatkuu ensi viikolle asti :)

1 kommentti:

  1. What a pretty Easter-Tilda, and the baby too !
    Thank you for joining us at StampARTic!
    Hugs/ Eva

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)