sunnuntai 13. maaliskuuta 2011

Kortteja ja yllättäviä piilolahjoja :D

P*skiksessa haluttiin jotain itse piirrettyä, piirsin parin taakse portin. Olen jo pitemmän aikaa haaveillut, että saisin leimoja, jota käyttää yhdessä. Nämä Magnolian erilliset leimat sopivat hyvin yhteen :) Yritin tehdä nauhoista kortin reunaan "näyttävän ruusukkeen" vaatii ehkä vähän lisää nauhaa tämä kyhäelmäni :D
-------------------------------------

KK:n Anne järjestää taas pääsiäisarvonnan, viime kerran voittajana (Ystävänpäivä-arvonta) otin osaa tähänkin; kortissa saa olla vain vihreän ja keltaisen eri sävyjä sekä siitä tulee löytyä: leimakuva, nauha, kukka ja helmi. Tämän leimakuvan otuksen taisin saada Marilta vaihdossa, otuksella oli pitkä häntä, jonka leikkasin kuvasta pois :) näyttää paljon enemmän pupulle! ... tiedä sitten mitä eläintä siinä on takaa haettu.

---------------------------------------

Pakko esitellä tämä "yllättävä piilolahja" (KK:n Salaisia toiveita - meidän talouden miesväki kutsuu näitä yllättäviksi piilolahjoiksi, kun ei muistanut oikeaa nimeä :D)
Heli G. lähetti niin paljon kaikkea kivaa viime viikolla. Paljon vintage-kuvia ja leimoja. Ja 6x6 papereita eri väreissä.


2 kommenttia:

  1. Vitsi kun tuli kiva tuosta ittepiirtämästä portista! :) Niin sieltä Vesalta ostelin vähän kaikenmoista pientä, esim. muutaman paidan.. Niin joo, ostinhan mä sitte semmosen lasten leimasetin missä on numerot.. :D

    VastaaPoista
  2. Aivan kuin portti olisi kuulunut tuohon leimasimeen. Todella taitavasti olet tehnyt. Kiva kortti muutenkin.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)