sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Aikaansaava viikonloppuni...

Oon ehtinyt tehdä tänä viikonloppuna vähän vaikka ja mitä. La aamuna polkaisin Paperinauhaan laitattamaan kahteen tekemääni albumiin kierteet. Kiitos Kristalle avusta! Albumeista tuli hienot ja pääsinkin koristelemaan niitä lisää kotosalla. Tämän jälkeen käväisin Näpsäkässä hakemassa merellisiä ja pääsiäiseen soveltuvia 3D-kuvia. Pääsiäiskuva pääsi tähän (Kuukauden Korttikisaan menevään) korttiin:

Yhdessä Art Impression haasteen päivityksessä oli käytetty samantapaisia pupuja kun mulla tässä embossattuna valkoisella kohojauheella. Aloin epäillä josko tämä onkin Art Impression-leima? Ostin tuon muinoin alesta, enkä ole ottanut selvää, että kenen leima on hän... :)
---------------------------------------
Sain myös 2 aiemmin viikolla huovuttamaani pääsiäismunaa koristeltua loppuun.
Keltainen menee mummolle ja violetti äidille.

Tässä vielä kaikki munaset kerralla, keskimmäisen saa anoppi.

-----------------------------------------------
Anttilan keskusvaraston tyhjennyksessä oli vaikka millaisia koreja tarjolla, ostin tuollainen 3e pitkulan itselleni, sinne sain jemmattua huopani.
Keltaisen ja turkoosin olen ostanut Paperinauhasta hiljattain. Muovipussukoissa olevat muut värit ovat Halpa-Hallista ja Suomalaisesta kirjakaupasta.

--------------------------------------------
Huomisen suunnitelmista sen verran, että Paperinauhan askarteluilta kutsuu klo 17-> ja ensi lauantaina lähden isommalla porukalla (linjurilla) kohti Tampereen Ikeaa ja Ideaparkkia. Ikeasta katson askartelupöytiä, josko saisin meidän makkarinnurkkaan jonkun sopen ja kankaisia kenkälokerikkoja. Niihin ajattelin tunkea avokin kengät vaatehuoneesta, niin saan hyllytilaa lisää leimoille ym :D
---------------------------------------
Ai niin! Ja Kotilieden 2-vuotis arvontanamun arvontaan pääset osallistumaan täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)