lauantai 5. maaliskuuta 2011

Ressattua reunaa ja albumiprojektia...

Paperin reunan repiminen on yksi niistä asioista, josta en askarteluissa pidä. Jotkut osaavat käyttää revittyä reunaa niin hienosti, itse en kuulu tähän ihmisryhmään :D
 Kortista tuli kuitenkin ihan nätti! Ruskeahtavaan läpykkään kirjoitan saajan nimen, kunhan saaja ensin selviää. Lähiaikoina ei ole poikien synttäreitä tiedossa. Perhoset teen piirtämällä seuraavaan korttiin isompina ja värikkäämpinä, tässä käytin Paperinauhasta ostamiani siluetti tarroja. Ja sainpa tuota vihreää nauhaakin käytettyä, siitä tuli hyvä nurmikko.
Leima: Magnolia, Chasing Edwin, ensi kertaa käytössä :)
-----------------------------------------------------

Paperinauhasta on tarttunut parilla viime reissulla muutamat paperit mukaan.
Mustavalk. ja perhoset ovat Graphic45:sta, johon olen nyt hullaantunut.

 Leimasintenkin kanssa mieltymykset muuttuu koko ajan :) Ensin oli Magnolia-vaihe, sitten Kraftin Kimmie ja nyt Art Impressionin vanhukset kiinnostaa.

Ja tämä viikonloppu on pyhitetty albumiprojektilleni. Sain viimein ostettua Paperinauhasta albumin kannet x 2. Toinen on 6*6 ja toinen 7,5*5.

7,5*5 tulee minulle, ajattelin sinne kerätä lempi-leimakuviani väritettynä, laitan mukaan nimitiedot ja nettikauppoja, missä olen leimaa nähnyt.  Sitten jos värittelen muiden tusseilla (esim. askarteluilloissa ym.), saan merkittyä muistikirjaan myös tusseja, joita pitäisi itselle ostaa. Eli siitä tulee ostoslista-kirjanen leimoille/tusseille.

Toiseen kirjaseen tulee valokuvia ja tyhjiä sivuja, joihin saa itse tehdä muistiinpanoja. Kirja menee veljelleni, joka sai juuri ensimmäisen autonsa ja kirja onkin tarkoitettu tämän auton kuville.

Kirjoihin pitäisi saada kannet askarreltua, päätettyä millaisia sivuja sisälle tulee ja leikeltyä ne valmiiksi. Onneksi "loma" jatkuu, voin lähteä moikkaamaan vanhempiakin muutamaksi päiväksi.

3 kommenttia:

  1. Tosi kiva kortti! Nuo perhoset passaa just hyvin tähän korttiin!

    VastaaPoista
  2. Mä oon aiva jääny ressaukseen koukkuun, ressaan yleensä kaikki mahdolliset paperit! :D Oon muuten menossa maanantaina kans kattomaan Vesaa Tuuriin.. Mitähän ihania löytöjä sieltä tekee.. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)