lauantai 16. huhtikuuta 2011

Ostoksia ja vinkki

Tässä ostoksia tältä lauantailta:
Käväisin Puoti-pikessä ja mukaan tarttui Dovecraftin 6x6 papereita, pari 8x8  ja Tildan ihanainen ruusupaperi 12x12.
 Halusin päästä testaamaan Sinellistä ostettua sevettilakkaa, muttei kotoa löytynyt sopivia servettejä. Puoti-Pikestä löytyi :)

 Creativity-lehden mukana tuli aiemmin Pampered Pets-paperisetti. Ihastuin kuviin ja kun kaavailemaani villakoiraa ei löytynyt, otin kisun ja laukun. Mukaan tarttui myös chipboardseja ja vielä yksi pääsiäismuna, mustaa hilettä ja kiiltäviä kukkasia, jotka tulevat seuraavaan styrox-pallooni.

Ja tässä kuva päivän ONGELMASTA;
ensimmäinen kuva on leimattu versafinellä ja toinen Mementolla. Olen huomannut, että polymeerileimasimiin ei Versafine kunnolla tartu, vaikka millaista paperia käyttäisi. Google johti  lehtipöllön blogiin, joka taas johti minut Ihan Itse-keskusteluun. Jossa sanottiin seuraavaa:
Uusia polymeeri-leimasimia täytyy hinkata pyyhekumilla (kovalla), että muste tarttuisi paremmin. Hinkkasin jo vähän, mutta vielä harraavat nämä stampavien leimat vastaan... testaan vielä myöhemmin kovemmalla pyyhekumilla.

Testasin myös vaihdossa saamiani Sweet Pea-leimoja. Tykkään kun näissä on niin paljon pieniä yksityiskohtia väritettäväksi.
Olen odotellut innolla askartelukirppikseltä ja KK:sta varaamiani leimoja. Greeting Farmin Dahlia saapui perjantaina Svetalta ja loput tulevat varmaan ensi viikon aikana. Yippee!


1 kommentti:

  1. Your card is wonderful!
    An adorable image and beautiful colors.
    Anne

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)