sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Postaamatta jääneitä albumeita

Oon tainnut ystävänpäivän aikaan olla niin täpinöissäni, että oon unohtanut postata albumin, jonka tein avomiehelle skräppäyskurssilla:
Sisäsivuilla on meistä mustavalko-kuvia viimoisen 2vuoden ajalta, yhteisiltä reissuilta ym. ja pilakuvia, joita ollaan molemmat toisistamme piirretty.  Ja sitten meidän omia sisäpiirivitsejä. Sivut on kaikki piparireunaisia sydämmiä, jos nyt lähtisin uutta albumia tekemään tekisin sisäsivut ilman piparireunaa; helpottaisi kiinnitystä ja leikkaamista. Kaiken kaikkiaan tykkäsin albumista, meidän näköinen <3
Ja nuo kannen H ja T-kirjain on napattu Enkelin eväspussista, jossa oli kulho täynnä koruihin tulevia kirjaimia, joita sai ilmaiseksi ottaa. Otin perheen jäsenten alkukirjaimia ja kavereitten niitä mitä nyt ajattelin tarvitsevani. :)
Albumi itsessään taitaa olla Papermanian ja ostettu Kivan Tähären liikkeestä, jollen aivan väärin muista. Sisälsi kannet, lenkit ja 10 välisivua.
---------------------

Veljeni sai viikko pari sitten tämän näköisen albumin valokuville.
Kannen nopeusnäyttö-paperi, Puoti-Pikestä ja päälle kiinnitetty Vildastampsin Mersu-leima embossattuna, kohotarroilla. Albumin sisäsivut väsäsin itse, mutta kannet ja kierteet on ostettu Paperinauhasta.


Sivuista ensimmäinen on suloinen Tildan autopaperi ja siitä eteenpäin albumissa ja 1 värillinen sivu (eri sävyjä sinisiä, harmaita..) ja 2 valkoista sivua ja taas värillinen sivu.

----------------------
Nyt kun on vauhtiin päässyt ja ulkonakin sataa, voisi vallata makkarin ja tehdä parit kortit :)

1 kommentti:

  1. Kiva kun kävit vierailulla blogissani!
    Upeita albumeita olet tehnyt ja tuo Tilda paperi on kyllä todella suloista! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)