sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Koitti taas viikonloppu ja korttien tekeminen! :)

Aloitetaan P*skiksesta jossa aiheena oli "HARMAA + 1 VÄRI"
Olin jo aiemmin kaavaillut tyttö-vauvalle korttia ja ajattelin, että vaalean harmaa saa parikseen tyttömäisen pinkin.

Jätin tarkoituksella kaikista korteista tekstit pois, ärsyttää kun kaikissa korteissa lukee joku "Onnittelut" kun pitäisi lähettää tavallinen "Heippahei"-kortti :D Tähän korttiin tosin kaavailin jotain Prinsessa-tekstiä, jos tilaisin Prinsessa/Prinssi-leimat ja ehtisin ne saada ennen kortin lähettämistä.

---------------------------------
"PEARLS AND LACE"
Tähän korttiin halusin käyttää vaihdossa saamani tyttösen (jos joku tietää tarkemman nimen niin huikatkaa - en löytänyt tätä yhtäkkiä nettikaupoista enää). Tämä sopii paremmin pitsin ja helmien kanssa kuin Pennyn pikkusiilit :)

Leima: Penny Black
Pitsi ja helmet taitavat olla Paperinauhasta.
---------------------------
Ja pari korttia tuossa vielä odottelee viimeistelyjä... saatanpa nekin lisätä blogiin asti vielä tänään.

Huomenna tämä Tarjoushaukka lähtee kohti Vesaa, eli Keskistä. Mulla on  (piiiitkällä, piiiiitkällä) ostoslistalla kaikenlaista askarteluun liittyvää; Promarkereita, teippiä, kartonkeja, korttipohjia ja koruilua varten helmiä. Muistaakseni ainakin viimeksi Promarkerit maksoi 9,95e/5kpl paketti - olisivatpa ne vielä "tarjouksessa". Korttipohjia olisi kanssa kiva löytää monen värisiä, oon hirmu laiska värittelemään noita valkoisia korttipohjia, osaisin vaan maalata ja nuo ei oikein tykkää vedestä (vetävät kippuralle ja käppyrälle), suositelkaa mulle jotain kuivaa väritys-systeemiä,jolla saa korttipohjista kivat :) Kiitän ja poistun jatkamaan!
7 kommenttia:

 1. Suloisia kortteja molemmat, eka aivan lutuunen. En tiennytkään että Keskisiltä saa askartelutavaraa, pitäisiköhän pyörtää pyhät lupauksensa ja mennä vielä joskus katsomaan.

  Tosi edullisia värillisiä korttipohjia myy netissä esim. Paperella ja Kreatina, muistaakseni 16 senttiä/kpl. Jos haluat värittää, parhaat kuivaväritykseen taitaa olla liituvärit eli chalksit, tulee kiva vähän utuinen väri.

  VastaaPoista
 2. oi kun ihana toi paskiksen kortti, tosi lutunen Västäräkin sanoin :)

  VastaaPoista
 3. Kiitän! Ja joo on Vesalla ollut Promarkereita jo pidemmän aikaa myynnissä, viime kesänä taisin nähdä ensimmäisen kerran niitä hyllyssä - ja hinta oli viime reissullakin (ennen joulua) saman 9,95/5kpl. Pitääpä katsoa noita paperellan korttipohjia... sieltä oon aiemminkin jotain tilannut. Pitääpä vaikka askarteluillassa testata noita chalkseja.

  VastaaPoista
 4. Kauniita molemmat :)
  P*skiskortti on ihanan suloinen :)

  VastaaPoista
 5. Beautiful cards....love the sweet little angel card, great layout and colours x
  Thanks for joining us at Penny Black Saturday x

  Jenny x

  VastaaPoista
 6. sweet cards tankku ..thanks for joining in the fun at Penny Black Saturday..hugs kath xxxx

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)