lauantai 19. helmikuuta 2011

Itsetehtyä koristetta paskikseen

P*skikseen kaivattiin ITSETEHTYJÄ KORISTEITA

Mulle tuli suorituspaineet tämän kortin teon kanssa, en ensiksi tiennyt millaista haluan tehdä.  Sitten kun päätin materiaalin ei lopputulos miellyttänytkään enää silmää. Huopakukat oli mielestäni liian paksuja ja sanomalehtipaperista mytätyt kukat ei näyttäneet kukille. :/  Muilla oli kaikkea niin ihanaa saatu aikaiseksi vaikka ja mistä ja itse olen keskiviikosta asti ollut ihan sormet solmussa, että miten tekisin koristeen.
Sitten keksin niitata ison kasan harsoneliötä toisiinsa  - näistä tuli mielestäni ihanan raikkaita. Dymolla "Onnea", nauhaa kukkien varsiksi ja Paperinauhasta ostettu siluettitarra kylkeen :)
------------------------
Paperinauhan askarteluillassa torstaina värittelin lähinnä kuvia ja testasin Edwin leimoja, kun niistä pitäisi joku ostaa omaksi asti. Ei saisi olla liian jouluinen/talvinen, eikä taas harrastamassa mitään - ettei sitten ole "väärä" harrastus saajalle. Perus-Edwin seisovana tai istuvana pitäisi saada. Sulhas-Edwineitä olen katsellut, mutta ovatko ne liian juhlallisia peruskorttiin?
Testasin myös Copiceja. Itse käytän Promarkereita, kun saan mielestäni Copiceilla jotenkin suttaisempaa jälkeä, jää rajoja ja ylimääräisiä viivoja (katsokaapa vaikka vasemman laidan Tildaa lähemmin - hameessa on keskellä vaaleampi kohta :O). Tykkään jotenkin hirmuisesti tuosta oikean laidan Tildasta, pitäisi etsiä itselle tuo leima.

Askarteluillassa osa porukasta kokosi itselleen "kirjoja", alkoi itseäkin kiinnostaa. Saatan joku kerta tehdäkkin tuollaisen kirjasen vaikka lahjaksi jollekkin.

Tässä illan värittelyt:

------------------------------------

1 kommentti:

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)