tiistai 15. helmikuuta 2011

Jee, voitto kotiin!

Voitin aiemmin postaamallani kortilla (Koukussa kortteihin-sivustolla) ystävänpäivä-arvonnassa! Minulle lähtee Martha Stewart-boordileikkuri postissa... Ihanaa ihanaa! Jes jes!
Tänään hain myös 2 uutta leimasintani Paperinauhasta. Kraftin Kimmiet...


-----------------------
 Ystävänpäivälahjaksi avomies <3 lahjoitti muumisalkun. Tälläistä mulla ei ollutkaan, piilotan tänne mun keskeneräiset 3D-kuvat ja tilda-leikearkit.


Itselleni ostin pakkaspäivä-lahjaksi :D Avrilin tuoksun Anttilasta, oli alessa. 30e arvoinen paketti, maksoi 10e. Tuoksu oli ensin mielestäni jopa huono. Mutta kun sitä testasi iholle ja antoi tuoksun haihtua muutaman minuutin -ihastuin! Pakettiin kuului Avril Lavigne - Forbidden Rose tuoksu 30ml, samaa tuoksua 50ml body lotion, sormus, jonka sai irroittaa hajuvesipullon korkin alta sekä "iltalaukku" (musta, "nahkaa", jossa violetti sisus ja päällä ruusu). Alessa olisi ollut myös Mexxejä, Beckhamia, Kylie M:ää ja Puma-paketteja. Niissäkin oli aina jotain mukana, suihkugeeliä tai bodylotionia. Päädyin nyt kuitenkin tähän :)

---------------------
Ja eilen saatiin asennettua mun kellorakkauteni seinään<3
Se laitettiin olkkariin niin, että keittiön pöydästä näkee suoraan kelloon ja olkkarista samaten. Mutta tänään tajusin, että kello tuli sen verran seinän reunaan, että sen näkee myös makkariin, sänkyyn. Hyvä hyvä! :)

Asemankello, Jyskistä. 19,95e. (tarjouksesta saattanut joku löytää ennen joulua 10e:lla, minä sain pulittaa täyden hinnan tarjouksesta myöhästyneenä) Mutta on se sen arvoinen <3

1 kommentti:

  1. Onnea voitosta! :) Niin siitä kuvanmuokkausohjelmasta.. Käytän ilmaisia nettikuvanmuokkausohjelmia, esimerkiksi sellaista kuin Lunapic.com.. Sillä saa lisättyä tekstin, kehyksen ja muuta, jos haluaa. Ihan hyvin riittävät tällaisen amatöörikuvaajan käyttöön.. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)