maanantai 28. helmikuuta 2011

Keskisen ostokset

Tälläistä kaikkea ostin tänään:
(Laitan mukana hintoja, jos vaikka niistä olisi jollekkin hyötyä :)

Ostin isoja kartonkeja korttipohjiksi, värejä löytyy mielestäni hyvä valikoima.Yhden arkin hinta on 0,50e.
Kartonkien päälle viskasin valtaisan 0,5kg:n pussin vanua. 2,30e. (Löytyi tyyny/täkki-osastolta, aioin ensin ostaa halvan tyynyn ja ottaa vanut sisästä, nyt ei tarvinnut -hyllyn reunassa luki: askarteluvanua :)

Eturivin korttipohjat maksoivat 1,60-1,95e riippuen väristä. Päällimmäisessä paketissa värejä oli useampaa sorttia. Vasemmalta lähtien 1e arkki kukkatarroja, joista saa nurkkia käännettyä ylöspäin. Sitten musta muumipurkki 3,50e. Sen alapuolella huovutusneuloja 2,90e/3kpl paketti. Dymoon 3 eriväristä tarranauhaa - 5,95e. Ylärivissä muistitikku 8Gt 10e. Koruvaijeria (muutama metri) 1,50e. Ja PROMARKERIT 5kpl paketti 9,50e. Niinkuin aiemmin muistelinkin. Sielä oli myynnissä 1-settiä ja 2-settiä. Mun setissä (eli 1:sessä) on värit Berry Red, Cocoa, Agean, Dusky Pink ja Black.

Ihanaiset siili-leimasimet oli 6,75e. Ja huomatkaa, että mukana oli aidan pätkä ja penkki! Saiskohan Magnolia-hahmoja sovitettua tuohon penkille...? :)
Ja nauhoja irtomyynnistä:
Viininpunainen organza - 0,50e/metri.
Violetti pitsi - 0,70e/metri.
Musta pitsi - 0,60e/metri.
Valkoinen pitsi 1,20e/metri.
Sininen ohut nauha - apua! Olisiko ollut 0,20-0,35e/metri?
Ja tämä alin pinkki paksuhko nauha 1,50e/ 2,5 metriä valmiissa paketissa.

Sitten elokuviin ja sarjoihin.
Joka Keskisen reissulta pitää vähintään 2-3:n elokuvan kanssa ulos marssia. Tällä kerta ostin 6, 5 jää itselle. Hachikon kanssa ajattelin herkistellä joku ilta, itku varmaan tulee. Herkistyin jo kun luin jostain lyhyttä selvitystä juonesta. (Hachiko on koira, joka menee joka pvä samaan aikaan vastaan omistajaansa, R.Gereä juna-asemalle. Jopa sen jälkeen kun Gere kuolee... Perustuu tositapahtumiin.) Sitten Halloween II, rakastan Rob Zombien elokuvia, Helsinki-Napoli (avomies tykkää Kaurismäen veljesten elokuvista, joten ostin itselle tämän kun sitä emme ole vielä nähneet + siinä on lempinäyttelijöihini kuuluva Kari Väänänen). Alarivissä on O.C:n 4.kausi (1-3 kaudet löytyykin jo omasta hyllystä), Viimeinen talo vasemmalta tulee äidille, oon kyllä itsekkin kiinnostunut tämän näkemään. Ja Kuutamolla -jota en ole koskaan nähnyt- ihan vain Peter Franzenin <3 takia. Ai niin ja hintoja! Hachiko oli 9,95e. Halloween II 8,95e. Helsinki-Napoli ja Kuutamolla kuuluivat 3 elokuvaa/10e erään. (Meidän talouteen tuli myös Ranuan Kummit, tuosta erästä, ei toki minulle) 3kpl/10e erässä olisi ollut vaikka ja mitä: Sabrina teininoidan 1.kausi :D, Dirt 1.kausi, Metsolaa, Spedeä, paaaljon kauhuelokuvia ja lasten elokuvia. Viimeinen talo vasemmalta maksoi 9,95 ja O.C 19,95e. Mielestäni hinnat olivat edullisia, vertasin kyllä netistä ennen kauppaan lähtöä, että millä hinnalla elokuvia saa muualta... Hachiko, Viim. talo vasemmalta ja Halloween II maksoivat muualla 16,95-> ovathan ne melko uusia pätkiä.


Tässä vielä lähikuvaa muumirasiasta, joka on kooltaan ehkä 10x10cm. Sinne taidan jemmata nappini :)
... Tänään pidän leffaillan, mutta huomenna jatkan taas askartelua! Testaan nuo siilileimat ja saas nähä jos kirppis-leimojakin alkaa postissa sadella :) Sieltä on Gorjuss-tyttöjä, Magnolia tyttö ja Edwin tulossa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)