tiistai 28. joulukuuta 2010

Joululahjoja, haastetta ja nuhailua...

Helmiplaneetan haasteeseen osallistun taasen ja opastus kuuluu tällä kertaa: "Valkoinen".
Tein taas korun silmällä pitäen sukulaistätejä - oudoille on helpompi tehdä koruja muistivaijerista, jos ei ole ranteen koosta varma :) Itse en ole valkoisen ystävä, mutta tästä korusta tuli niin nätti, että voisin käyttää itsekkin :) (Korussa on ensin 6 pientä luonnonvalkoista helmeä, sitten 6 vitivalkoista, taas 6 luonnonvalkoista ja keskikokoinen helmi, iso helmi ja keskikokoinen helmi ja kierros alkaa alusta...)



Tankku on ollut tavallista toimettomampi (blogissa ja livenä), tästä saamme syyttää pahaa nuhaa ja kurkkukipua, joka iski ennen joulua. Joulu meni kerrankin levätessä - kun ei jaksanut muuta tehdä. Nyt sitten kun olen taas voimissani - nuha on melkein selätetty - alan vääntää kortteja kirpparia varten urakalla. Piirtelin jo jotain kuvia tuossa, joita ajattelin korteissa käyttää.

Joululahjoista sen verran, että Tankku oli muiden mielestä ollut kiltti :D Anopilta sain Promarkereita paketillisen (sattui olla, ettei mulla ollut mitään noista väreistä vielä), toinen joululahja lemppari oli armaalta saatu Henry Mouse-leimasin. Sain myös kukkia, paperisetin, skräppipapereita, musteita, tarroja, nauhoja 2ssa paketissa (yhteensä 10 rullaa). Nalle Puhin Joulu oli yllättävän hyvä ja kaverin itse tekemät tyynyliina ja meikkipussi pääsevät käyttöön hetipian. Itsetehdyt on aina niin kivoja.



Äipältä toivoin telinettä muilta saaduille korteille. Tämä on niin kiva!

1 kommentti:

  1. No oletpa tosiaan ollut kiltti, mutta mikäs sitä on ollessa. Korusi on kaunis ja kiva, että osallistuit jälleen.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)