perjantai 17. joulukuuta 2010

Näpsäkkää, kirjastoa ja Kapp Ahlia.


Käväisin Näpsäkässä ja mukaan tarttui paketti tageja, 3D-kuvia: hää- ja vuosipäivä aiheilla. Nauhoja kranssia varten ja hamahelmille tähtialusta.

Kapp Ahlista kävin ostamassa tossukat ja mukaan he antoivat lahjakasseja kolmessa koossa. Hyvä hyvä! Nyt saa loputkin lahjat pakettiin...


 Rannekoruja olen tehnyt ja korjaillut jonkun verran tällä viikolla. Äiti oli saanut lahjaksi korun, joka oli hajonnut ja lupasin koota sen uudelleen ja lisäillä vähän erilaisiakin helmiä sekaan. Tässä lopputulos:


Kavereillekkin tein pari korua:

Ja tässä on Oulun Sinooperista ostamani kranssi, johon olen suunnitellut vaikka ja mitä, vielä kun ehtisi toteuttaa...


edit. meinasi unohtua kirjastosta lainaamani kirjat merkinnästä. Tässä tulevat:

 Barb Switzer: earrings, earrings, earrings! -kirjassa oli aivan ihana korvisohjeita, joihin ajattelin viikonloppuna syventyä. Todella herkullisia kuvia, eikä ohjeita juurikaan tarvitse lukea vaan kuvaa katsomalla selviää miten mikäkin korvis on tehty.
Helen Birginham: Beaded felt Jewelry -kirjassa taas oli ihan hyviä ohjeita, mutta vaativat enemmän aikaa ja sisäistämistä. Suurin osa koruista näytti olevan sellaisia joissa on huopaa ja sen ympärille on sidottu erilaisilla langoilla yksittäisiä helmiä tai helmijonoja. Korut olivat minun makuuni vähän "mummoja", mutta voisihan noita sukulaisille yrittää tehdä. :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)