sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Helmiplaneetta haaste #1 ja niitä joulukortteja :)

Helmiplaneetan haasteeseen osallistun ensimmäistä kertaa! Opastus kuului: Punainen. Joten tein mummolle helmistä ja punaisista pikkuhelmistä korun joululahjaksi.

Tässä on joulukortteja, joita en ole muistaakseni aiempaan blogiin muistanut laittaa, kaikki ovat jo maailmalle lähteneet. Ensimmäisen kortin kissa-leima on Penny Blackia ja saatu Miralta vaihdossa -kortti lähti Eevikselle. 2:ssa kortissa on Paperinauhasta ostettua paperia taustalla ja päällä Tilda-leikearkista kuva - kortti lähti Riikalle. 3:nnessa kortissa on Paperinauhan paperista leikeltyjä kuusen koristeita kiinnitetty kohotarroilla kiinni nauhaan, joka on kiinnitetty eyeleteillä - kortti lähti isotädille Outille ja viimeinen kortti lähti leimakuva-vaihdossa jollekkin..? Leimana Hänglareitä.

Ja tässä anopille ja appiukolle menevä kortti. Tein uuden, kun kyllästyin katsomaan sitä vanhaa, jonka tein jo 2kk sitten :) Tästä tuli mielestäni oikein nätti. Osa misteleistä on liimailtu kohotarroilla toisten päälle.
Nauha: Reprintin 4:n nauhan pakkauksesta, Infosta (jos oikein muistan)
Leimat: Magnolia
Pikkulintu ja mistelit sekä rusetti ovat Creativity-lehden mukana tulleesta setistä, väritykset Sensen, Contén ja Staedtlerin tusseilla. Violetti tausta ja rusetti: Promarker- Prussian sävyä.

Lempikauppani Paperinauhan tytöt saavat tämän kortin, kunhan saan sen kirjoiteltua loppuun. :)
Leima: Magnolian Twin Tilda ja väritelty samoilla väreillä kuin ylempi^ kortti.
Tyttöjen mekot: Promarker- Blue Pearl ja Soft Green.

Oulun reissulla ostin myyjäisistä liitutaulu-sydämen, joka odottelee keittiössä, että joku muistaisi ostaa liituja. Sen jälkeen taululla varmaan lukee kauppalistaa ja muuta mukavaa :)


2 kommenttia:

  1. Kiva koru. Paljon olet myös joulukortteja saanut aikaan. Kiva, kun osallistuit.

    VastaaPoista
  2. Moiks, kyselit blogissani sakemanni leimasimesta, en osaa sanoa valmistajaa, mutta olen ostanut sen askartelupuoti Piasta Jyväskylästä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)