keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Haaveilua ja nettikauppasurffailua...

Olen tuskissani pyörinyt kotosalla tämän viikon - Paperinauha on kiinni... heti kun ovet taas 27.12 aukeevat juoksen kirkuen sisään :D Kävin jo eilen Tiimarissakin harhailemassa, muttei se ole sama. ;( Muutamat korttipohjat ostin, että pääsen edes jotain tekemään.

Suunnitelmissa on tehdä kirpparille muutamat ihan peruskortit myyntiin ja testata käyvätkö kaupan. Jos ne menevät kaupan, voin tehdä myyntiin muutaman vähän kalliimman kortin, johon voisi laittaa kukkia, niittejä ja puolihelmiä ja muuta vähän spesiaalimpaa.

Korttipohjat nyt vaan ovat ongelma. Tekisikö 1 vai 2-osaisia kortteja? Itse tykkään ehdottomasti 2-osaisista enemmän, mutta niiden tekeminen myös maksaa sitten enemmän. Ajattelin jakaa vähän aiheittain kortteja, perus "Terveisiä" / "Nimipäivä-onnittelut" -kortteihin riittää yksiosainenkin, mutta hautajais-,hää-, kihla- ja vuosipäiväkortit voisivat olla kaksiosaisia. Mulla ei vielä hirveästi korttipohjia ole, kun olen tehnyt aiemmin kaikki korttipohjat itse leikkemällä A3-kartongeista viivottimen kanssa. Nyt se homma käy liian aikaa vieväksi - joten siirryn valmiisiin korttipohjiin. Jos ei olisi joulu, tilaisin niitä Papruksesta, tämä paketti vaikutti hyvä laatuiselta hintaansa nähden. Mutta nyt ei ole aikaa odotella, joten haen Paperinauhasta neliökorttipohjia 50 kpl paketin, jossa on kuoret mukana. Lisäksi haluan ehdottomasti saada Paperinauhasta tämän tekstileimasin pakkauksen. Sillä pääsee jo korttien teossa mukavasti aluille. Olenkin viimeiset 2pvää vaan leimaillut, väritellyt ja kuivaharjoitteluna asetellut kuvia taustoihin, vielä kuitenkaan liimaamatta mitään kiinni. Monesti on kyllä tehnyt mieli tuikata liimaa väliin, mutta olen malttanut mieleni. (Vaikeaa se on ollut - kun on tämmönen hätäänen)
[hmm... Paprus on Tampereella, joten sielä voisi keväällä käydä pikaisen reissun ja hakea itse noita korttipohjia ja muuta kivaa]

Olen myös keräillyt jouluaskartelu tavaroita sivuun Skräppi-kurssia varten. Tammikuussa aloitan semmoisen Kansalaisopistolla ja ensimmäisen kerran tehtävänä on saada aikaiseksi mini-albumi joulusta. Rehellisesti sanottuna joulualbumi tammikuussa ei ole lempiaiheitani, mutta saapa siinä harjoitusta. En ole tehnyt kuin yhden albumin ennen tätä. Mieluummin kyllä skräppäilisin albumia valokuvista, joita minulla on ylimääräisiä sielä sun täälä. Mutta ehkä niiden vuoro koittaa sitten kun tiedän mitä teen :)

Löysin äsken minulle uuden nettikaupan - josta en ole aiemmin kuullut - Paperitaivaan. Siihen ajattelin perehtyä nyt tarkemmin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)