keskiviikko 24. elokuuta 2011

Tanjan Magnolia-KSM 1/4 ja TAY


Olipas nyt paljon sekavia lyhenteitä heti otsikossa!
Tämä ensimmäinen on siis järjestämäni Kortit samoista materiaaleista-rinki, vain magnoliakuville. Ensimmäiset materiaalit lähtivät minulta viime viikon loppupuolella kohti rinkiläisiä ja korttien kuuluisi tästä eteenpäin olla valmiina aina perjantaihin mennessä.
Omista materiaaleistani jäi käyttämättä oranssi paperi ja Onnea-teksti.
Muut paperit, joita kuvassa näkyy löytyvät kortin sisäpuolelta.

 Ringissä mukana:
--------------------------------------
TAY
Huutelin KK:ssa väkeä pakettivaihtoon, SAY (=salainen askarteluystävä)-periaatteella, muutamin poikkeuksin. TAY on tunnettu askarteluystävä, paketteja vaihdetaan päikseen (ennalta sovitun parin kanssa) vain kerran ja arvokin on hieman pienempi kuin suurimmassa osassa SAY:tä.
Sain mukaan blogittoman Minnan, jonka kanssa kerättiin 7e paketit toisillemme ja paketit saatiinkin liikkeelle jo tällä viikolla.

Minna halusi voimakkaita värejä, eritoten turkoosia ja punaista.  Leimailu ei kuulunut harrastuksiin, eikä paketti saanut sisältää tarroja, 3d-kuvia, nappeja tai muita isompia yksittäisiä koristuksia. Helmistä, kuviopapereista ja nauhoista hän taas piti. Sen pohjalta kokosin Minnalle (+ tyttärelle) tämän näköisen paketin^
Sovittiin myös, että tavaran ei tarvitse olla 100% vaan sekaan saa pieniä omista kätköistään löytyviä paketteja.

 Ja tässä Minnalta saamani paketti
 Toivoin "vähän kaikkea", paitsi nauhoja. Värimaailmaltaan minulle kelpasi kaikki paitsi vaaleat, hempeät värit ja keltainen/oranssi. Mukaan toivoin vintagea ja pieniä koristeita sekä rub-onsseja. Kaikkea tätä sainkin! Ihana paketti! Kiitos Minna!
------------------------------------
Ja vielä yhden paketin tahdon esitellä:
SannaS:n kokoama Magnoliahaasteen voitto! Ihastuttava!
Mukana oli ihana ystävänpvä-henkinen leimakin :)


2 kommenttia:

  1. oijoi.. täytynee huomenissa tehdä tämä kortti.. onkin ollut vähän hulina viikko niin ei ole kerennyt muuta kuin kuvaamaan materiaalit.. mutta enköhän saa jellonakortin huomenissa väkerrettyä.

    VastaaPoista
  2. Kiva kattoa mitä itte kukin saa samoista materiaaleista aikaseksi : ) Heti huomasin omasta jellonan värityksestä, että olis voinu käyttää tummempia sävyjä, niinku sä oot käyttäny. Mun jellona on hailumpaa värisävyä ; ) Kiitos sulle ku laitoit ringin pystyyn!

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)