maanantai 15. elokuuta 2011

2-vuotiskortteja

Sattui tulla  P*skiksen 2-vuotiskortti-haaste juuri oikeaan aikaan - minulta tilattiin nimittäin juuri kortti 2-vuotiaalle tyttöselle.
Nämä kaksi korttia tein haasteeseen:


En ollut varma kumpi puree saajaan enemmän värikäs, lapsellisempi tyyli vai hillitty vintage. Tuli testattua molempia :)

 Leimakuvat on saatu vaihdoista. Alemmassa kortissa käytin kortit samoista materiaaleista-ringistä ylijääneitä papereita ja ylemmän kortin paperit ovat Paperinauhasta. Kukat ja helmet Paperinauhasta. Synttäri-Onnittelut (kaunolla) leimasin on YouDo:n suomenkielisestä vauvaonnittelut-setistä, Paperellasta.

Kortin tilaajaa varten tein irto-onnitteluita ja kakkosia jos joku aiemmin tekemäni kortti miellyttää näitä enemmän. Onpahan mistä valita ;)
----------------------------------------------
Iski siivousinto viikonloppuna ja järjestelin tarrani, rub-onssini ja paperikkoni uuteen järkkään. Näiden välistä löytyi Ikeltä saatu forever friends-voittopaketti, joka oli 90% hääaiheinen. Mukana oli myös paketti hopeanvärisiä tähtiä, joihin en sitten kiinnittänyt sen suuremmin huomiota. Siivotessa löysin nämä tähtitarrat taas ja aloin ihmetellä kun paketissa luki color ja lueteltu pitkälista värejä... Avasin paketin ja huomasin, että hopea-oli niiden tarrojen takapuoli! Oikeasti tähtiä oli vaikka missä väreissä :

Nää on just hyviä Magnolian merenneidon kanssa!

1 kommentti:

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)