lauantai 20. elokuuta 2011

Aaltopahveilua ja lempi-mankkua

 Oon ihaillut Pammun ja Santun kortteja sen verran, että päätin itse koittaa P*skikseen heidän tyyliään. Tällä viikolla haasteena oli käyttää aaltopahvia. Olen Tiimarista joskus ostanut turkoosia ja neonvihreää aaltopahvia ja nyt sain rullat ensi kertaa käyttöön.
-------------------------------------
 
 Magnoliahaasteessa sai tällä kertaa esitellä lempileimansa. Tämä Magnolian "Bird Background" on mun suosikki. En raaski sen kanssa edes käyttää Tildaa/Edwiniä, ettei vaan nätistä kuvasta peittyisi alle mitään. Haaste oli muutenkin tosi mukava, pääsi kattelemaan muiden kortteilijoiden suosikkileimoja -tosi erilaisia näyttivät olevan!
-----------------------------------------

Paperinauhan askarteluillassa intouduin värittelemään tätä (sielä leimaamaani) Greeting Farm tyttöstä. Värimalli on napattu kaupan mallikortista, taitaa olla Kristan tai Helin aikaansaannos.
Vasemman puolimmainen kuva on väritetty Paperinauhan copiceilla. Keskimmäiseen testasin samaa tyyliä vielä samana iltana (yötä taisi jo olla ;) kotosalla omilla Promarkereilla ja viimeiseen testasin vähän hempeämmän värisiä Promarkereita. Tämä viimoinen kuva päätyikin P*skis-korttiin.^


 Carinalta ostamani GF-Maria on tosi monikäyttöinen leima, tässä esimerkkejä - joita värittelin viikon mittaan:

 -------------------------------------------
Ja eilen nää sankarit löysi itsensä AUKUSTIsta Jalasjärveltä, 
kattomasta Raappanaa <3
 ja Saraa.
 Olis sielä ollut Stella ja Petri N:kin, muttei niihin ehditty vielä lähteä. Meni kortteilut ja Totuuden Hetki edelle :D
-------------------------------------
Paperinauhasta nappasin ostoskoriin näitä uusia, ihanaisia Vintage-kuvia. Pääsevät testiin heti lauantain shoppailureissun jälkeen :)

Ja sain SannaS:ltä ihastuttavan Magnolia-haaste voittopuketin! Siitä kuvaa myöhemmin.

3 kommenttia:

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)