torstai 14. heinäkuuta 2011

Kortteja ja kuumaliimaa

Penny Black Saturday Challenge

Joulukorttien teko oli jo aloitettu tälle vuodelle, mutta Pennyn jouluisia hahmoja en ollut ennen tätä vielä ehtinyt käyttää.

Leimakuvat olen tainnut saada kiertävistä leimakuorista, ainakin tuon isomman. Paperit + nauhat = Paperinauhasta :D ja musta joulukuusinauha Puoti-Pikestä.
----------------------------------
BINGO-haaste tuottanut RUNSAALLA ruudukollaan mulle valinnanvaikeusia jo muutaman päivän...

Mutta sitten iski inspis! Rivikseni valkkasin:
Mansikka - löytyy
lintu - tsirppakin löytyy
riippukeinu - tämä leima oli pakko käyttää tähän! Ihana riippukeinu-kuva.
A - lemmu eli Ammu :)
Ja kesällä elämä on ihanaa!
En kyllä tiedä kelle tämäkin kortti päätyy, mutta tätä oli hauska kasata ja tuntuu, että tää on lähinnä sitä mun omaa tyyliä :)
Vähän jätin alareunaan tilaa jos jonkun toivotuksen vielä keksisin...

---------------------------------------
P*skis antoi aiheen:
RUSKEA - BEIGE - VALKOINEN
Yritin pitäytyä väriteemassa mahdollisimman hyvin, mutta Hello Ian oikein huusi maisemaa taakseen joten jouduin vähän sammaleenvihreää ja mahdollisimman harmahtavan sinistä taivaaksi sivelemään...
Kortti menee kaverilleni Miksulle, joka kertomansa mukaan muuttaa pian uuteen kämppään. Mika-nimen alle jätin tilaa vielä asunto-onnitteluille... ja mieleni kovasti tekisi lisätä "Ajattele suuria, mutta nauti pienistä"-tekstin alle "...pätee myös terassi-kaljoitteluihin!" :D

-----------------------------------
Kiitokset taas ihanalle Kreatinalle nopeasta palvelusta!
Taisin maanantaina tehdä tilauksen ja keskiviikkona postilaatikossa odotti (edullisesti) postitettu kuori, jossa oli Prom Queen Tilda ja metallikoristeita.
Tätä ihastuttavaa Prom Queenia ajattelin soveltaa morsiammeksi.

Tämän servetin ostin Helsingin reissulla Sinellissä ja tiesin jo ostaessa, että servetillä päällystelen pyöreän rasian, jonka täytän lahjuksilla ja annan kaverille, kunhan taas nähdään :)


Eilen illalla painelin parvekkeelle liimapyssyn kanssa ja toisessa kädessä pitelin terälehti-pussia ja saksia. Sain itseni juuri mukavaan asentoon, kun päässä syntyi miljoona kysymystä! Oli pakko soittaa veljelle vielä klo 22n jälkeen, että "Kuules, miten tämä liimapyssy nyt toimiikaan? montako minuuttia pitää olla seinässä, ennenkö se liima sulaa? montako liimaputkiloa sinne saa kerralla laittaa? kuuluuko tämän vuotaa tätä liimaa jos tämä on vinos?" Helppoahan se sitten oli - kun vaan hommaan ryhdyin :D Vieläkin kyllä epäilen, ettei se nyt ihan normaalia ole, että liimapyssy valuttaa liimaa koko ajan läpi -vaikkei sitä itse liimasinta olisikkaan painanut. Noh, on varmaan ollut niin "kallis" laite, että sallinen pienet virheet toiminnassa.

Ja nyt taas ulos ruusuilemaan :)


1 kommentti:

  1. Lots of beautiful projects! Love your Christmas card.....very cute images :)
    Thanks for joining us at Penny Black Saturday x

    Jenny x

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)