lauantai 9. heinäkuuta 2011

Helsingin ostoksia

Äskeisen postauksen kanssa taisteltuani päätin, että nyt saa kuvat tulla vaikka sitten miten päin - päivitän teille silti nopeasti ostokseni ma-ke Helsingin reissultani.
(en ole vieläkään selvittänyt, miksi blogger haluaa ladata kuvat väärinpäin moneen kertaan, vaikka niitä kuinka latailisi, muuttelisi, kääntelisi ja kuvailisi eri päin - aina sama ongelma)

Tästä lähtee! (...ja tulihan ne oikein päin!)
Ensin ostin B. Bijousta mustan helmikaulakorun
ja Sammakolta mummo-kortteja :)


Sinellistä tarttui mukaan vanha Creativity - jota ei vielä itseltä löytynyt ja keiju 3D-kuvia.
Sinooperista servetti, vauvan jalat-leima ja 1e taika-lehti.


Moomin Shopista kupinalunen itselle, Glitterin alesta turkoosi kaulakoru ja sydän avaimenperä ja B. Bijousta korvikset. Hobby-Pointistä kranssi (tekemistä itselle) ja helmiä.


Sinellin kuvastosta löytyi ihana itsetehty ruusu ja päätin ostaa kahta sorttia ruusunlehtiä, jos saisin itsekkin ruusun tehtyä lähiaikoina. Myyjä neuvoi mukavasti alkuun ja suositteli aloittamaan huovan palaselle lehtien kasaamista kuumaliiman avulla. Sainpa mukaan vielä kopion tarkemmasta ohjeesta! Hyvää palvelua!
Kylttiin pitäisi keksiä joku naseva teksti :) ja tietenkin korttipohjia!

Taisi olla tälläinen kun Kampintorin Antikvaarinen kirjakauppa
josta tarttui mukaan muumeja :)
Aivan ihana kauppa, olisin voinut loppupäivän selailla sielä eri sorttisia kirjoja. Hintatasokin oli suht edullinen, niissä mitä katselin.


Ostin vanamon rannekorulle samannäköisen vastineen toiseen ranteeseen. B.Bijou taas ostopaikkana.


Hietalahdessa seikkailtuani löysin Näprän (kierrätyskeskuksen käsitaide-osio) josta ostin kangaskassin lisäksi virkatun "pannulapun" jonka suunnittelin sokerilla/vedellä kovettavani. Farkkukankaan palat ym. olivat ilmaiskorista. Ehkä niistä jotain meikkipusseja saa tehtyä joku päivä.

Ostin näiden lisäksi vaatteita ja muita pienempiä askartelu/korujuttuja, jotka olen jo sujuvasti jemmaillut ympäri asuntoa :)

Helsingin reissun aikana oli postista tullut saapumisilmoitus... Kreikasta?!
Mietin jo, että mitähän jonkun toisen tavaraa sieltäkin löytyy, mutta sieltä paljastuikin Forever Friends-haasteen voittopaketti, leimoja ja hää-aiheisia koristeita, liimapisteitä yms.

Pitäisi vaikkapa huomenna ryhdistäytyä ja päivittää taas uudet leimasimet blogiin asti. On tullut taas hankittua vaikka ja mitä.
Tämä ihmisten tango-hulina on vienyt minutkin mennessään... :P
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)