maanantai 11. heinäkuuta 2011

Apriksen kortit samoista materiaaleista 1/4

Tervehdys!
Osallistun Apriksen kortit samoista materiaaleista-rinkiin. Kuori saapui tänään ja tämä hätähousu ehti jo saada korttinsa valmiiksi. :) Taktikoin ja tein kortin jo nyt kun loppuviikolle on luvassa rippijuhlia yms - niin ei tiedä vielä kukaan, missä silloin menen... ;)

Tässä siis Apriksen lähettämän kuoren sisältö:


 Tässä aikaansaannokseni:

Mulle tuli melkein hepuli, kun en osannut päättää, minkä väriseksi värittelen kukat. Järki sanoi, että ne on keltaisia, mutta kädet jo hapusi penaalista Promarkereita, amethystia ja lavenderia. Materiaaleja oli suht paljon, mutta hyvin sain ne yhteen korttiin mahtumaan. Vain keltainen nauha jäi käyttämättä. Beigeä tapettia jäi palanen, vaikka siitä fiskarssin leikkurilla noita kukkia napsuttelinkin.

Varmaan ensimmäinen kukka kortti, jonka tein... muttei viimeinen.
Tässä kaikkien aikojen ensimmäisessä samat materiaalit-ringissä ovat mukana myös Apris, Lumituulia sekä Ansu. Innolla odotan, minkä väriseksi muut ladyt ovat kukkansa väritelleet? :)
------------------------------------------------------
Tässä Ikeltä Kreikasta saapunut Forever Friends kuukausi-haaste voittoni!
Liimapisteitä en ole vielä ehtinyt testata ja hääkoristeetkin olivat niin suloisia, saa aika hyvä ystävä mennä naimisiin, että maltan nuo käyttää pois. :) Erityisen innoissani olen myös vauvaleimoista! Harmi, että ehdin Hesan reissulta ostaa vauvan varpaat-leimasimen, kun tuossa pikkusetissäkin sellainen oli.


Nyt sitten etsimään netistä kiinnostavia haasteita ja kortteilemaan kunnolla, kun käsikin jännetupen tulehduksen jäljiltä vörkkii taas.

3 kommenttia:

 1. Onnittelut upean palkinnon voitosta.
  Tosi hienon kortin olet tehnyt ja hienosti materiaaleja käyttänyt. Itse tein kortin jo eilen, mutta julkaisen sen vasta kun kaikki ovat varmasti saaneet materiaalinsa.

  VastaaPoista
 2. Kaunis kortti, jossa ihanasti olet materiaaleja yhdistänyt. Kivasti olet värittänyt nuo kukat!
  (Ensi viikon materiaalikuoret ovat valmiina odottamassa liikkeelle pääsyä.)

  VastaaPoista
 3. Kauniin kortin olet tehnyt! Tuo siksak-nauha saa kortin näyttämään siltä että etukansi loppuu siihen ja perhospaperi olisi sisäsivulla, mutta lähempi tarkastelu osoitti sen vain minun näkövirheeksi...kai...
  Oma korttini on aikas vaiheessa vielä, mutta epäilisin että minäkin väritän kukkaset liilahtaviksi niinkuin te muutkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)