perjantai 21. tammikuuta 2011

Pauliinan paketit

Heippahei! Olen palannut vanhemmilta takaisin ihmisten ilmoille ja muistin, etten ole vielä esitellyt teille mitä annoin kirjekaverilleni jouluna (osa näistä on annettu, heti joulukuun alussa kun tavattiin, osa jouluna ja osa tammikuussa syntymäpäivänä)

Tästä lähtee:

Vanhan sorbettirasian koristelin lintukiiltokuvilla ja papereilla. Rusetista roikkuu "P" kirjain (näistä kirjaimista näkee kesäisin nimikoruja myynnissä markkinoilla ym.) Ylijääneet kiiltokuvat pakkasin mukaan, Palle tykkää linnuista :)


Sitten oli tälläinen valmis harmaa pussukka (ostettu Paperinauhasta) ja koristelin sitä ompelemalla helmillä P:n ja sydämmiä, huopakukan tein itse ja valkoisen sydämmen huovutin pussukan kylkeen.


Tähän pöllöön nappasin ohjeen Taika-lehdestä. (Samasta numerosta, jossa oli maatuskoja kannessa, syksy 2010) Tein näitä itsellenikin muutaman. Sisällä on stryrox-pallo, jonka päälle on huovasta liimattu sulat :)


Velj. Keskiseltä ostetut napit (0,30e/kpl) päätyivät HelmiQ:n korvispohjiin, ja *tadaa* söpöt korvikset. Tämmöiset pinkit teen itselleni heti kun kerkiän :)


Tämä "monipuolisen" kaulakorun saa myös ranteeseen (kiepauttaa vain 2 kertaan ympäri :)


Rannekoruja taisin tehdä yhteensä 4:t? Violetit, musta/valkoiset, musta/kultaiset ja jotkut hempeät.


Toinen kaulakoru


Puketista taisi löytyä näiden lisäksi parit itsetehdyt avaimenperät, huovutettu musta sydän, Tilda-leikearkki, suklaata, teetä, omatekoinen heijastin (maatuska), kani-magneetit ja ne käyttämättömät kiiltokuvat.
Itsekkin sain Pallelta kaikkea kivaa <3 ja jatkossa Palle on mun vakio-ompelija jos haluan jonkinlaisen meikkipussukan esim. :)

Korttejakin olen tehnyt, mutta päivitän ne tänne myöhemmin kunhan ehdi ne kuvata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)