torstai 13. tammikuuta 2011

Magnoliahaaste #39 ja P*skis #73

Magnoliahaasteeseen kaivattiin KIMALLUSTA:

Tähän korttiin käytin kimaltavia papereita, joita ostin jo jouluksi ja Believe-sana on leikattu arkista, jossa oli erilaisia joulusanoja. Leimakuva: Magnolia, saatu vaihdossa.

P*SKARTELUHAASTE #73
... ja pyöreät muodot
 Kummitädin kortti valmistui vähän myöhässä, synttärit olivat jo 10.1. olen tässä kuumeen jälkeen vasta keräillyt voimia ja hoitanut pakollisia asioita kaupungilla. Kummisedälle sain kortin melkein ajallaan valmiiksi,  10.1 olivat sieläkin synttärit ja kortti lähti minulta 11.1. (Jos tätä samaa syntymäpäivää jää joku miettimään voin paljastaa että kummisetäni ja -tätini ovat kaksoset :)
Leimakuva: Magnoliaa, saatu vaihdossa
Onnea-lippu: Paperinauhasta, sydäntarra: Sinelli
-----------------------------------------------

Eilen siivotessa ja MUUMIRASIOITA siirrellessä päätin ottaa kuvan kaikista purkeista, joita minulle on kertynyt (kun niitä on itse joka paikasta ostanut) Minulta puuttuu ainakin, samanlainen raidallinen purkki kuin muumipapassa -mutta vain muumimammana, punaisena ja istuvaa Pikku Myytä saa ainakin pinkkinä, oranssina ja viininpuna/kultaisena. Toistaiseksi tuo pinkki saa riittää. Lisäksi valikoin kaupassa joulun aikaan, että ostanko tuon joulukuusen itselle vai sinisen tähden, jossa on muumipeikko. Kuusi jäi itselle, tähti lähti Riikalle. Ylärivin salkkujakin on muutamaa muutakin mallia, nuo ovat kyllä kivoja (itselläni nuo ovat tarroja täynnä), mutta vievät tilaa isosti hyllyssä. Joulun aikaan näin myös mustia ja valkoisia pyöreitä purkkeja, joissa kiersi muumihahmot hopeina ääriviivoina. Niitä en sitten tullut ostaneeksi. Ihme.


... aloin tänään tehdä myös kahta muuta synttärikorttia. Taidan lisäillä ne tänne huomenna, samalla kun saan näpsittyä kuvat, kaikesta mitä tänään ostin. Olin 4h kaupoilla, alessa ja vähän normaalihinnassakin :D


3 kommenttia:

  1. voi kun ihanat kortit!! erityisesti tuo ylin kortti on huiman suloinen!!! =)

    VastaaPoista
  2. Kauniit kortit! On myös aika mahtava muumirasiakokoelma : )

    VastaaPoista
  3. Ihanat kortit ja vaikuttava on rasiakokoelmasikin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)