tiistai 18. tammikuuta 2011

Magnoliahaaste #40, ostoksia ja ystävänpväkortteja

Tämmöisen kortin tein alla olevan mallin mukaan Magnolia-haasteeseen. Testasin "harsoa" ensimmäistä kertaa, ajattelin ettei se 2-puolisella teipillä pysyisi, mutta toistaiseksi on pysynyt hyvin :) - ja liima ei tunnu tuon harson läpi. Pelkäsin jo, että teippaan kortin kirjekuoren sisään 2-puolisen teipin avulla, jos se vielä toimiikin harson läpi. Tämä kortti lähtee mummolle.

---------------------- 


Doodle-kortti lähtee Nanille!

Kunhan keksin kisulin alle jotain nasevaa, saan tämän Ahmedinan ystävänpväkortin valmiiksi.
Leima: Motivetin (ilmainen) digileima
Väritys: Promarkereilla, turkkina taitaa olla Dusky Pink?, kukka Sky Blue ja Cyan.


Avomiehellä on huomenna nimipvä, tämän annoin jo äsken hälle ^ (Penny-siilit on joku sisäpiiri-vitsi)

 Tiimarista hain tänään 4, A4-arkkia kartonkeja (äidin ystävänpväkortteja varten, pinkit oli tietenkin myyty loppuun), Näpsäkästä löytyi miehekkäämpiä 3D-kuvia, Elvis oli niin hieno, että oli pakko ostaa. Ja alemmassa arkissa on ketunpoikasia :) Halpa-Hallista löytyi 120 korttipohjan paketti huikeaan 1,75e hintaan :) Noihin on varaa vaikka testailla ja sotkea jos ei muuta.


Tästä 3D-arkista kokoan kukan kaverin äidille, äitienpväkorttiin. Joten kerrohan Palle, haluatko ylemmän (vihreä kehys) vai alemman (persikan värinen kehys) korttiin?


Metsästin kuin pieni eläin Creativity-lehteä #24, jossa oli Woodland Folksin leimasetti mukana, Sinellistä löytyi näitä vielä, tilasin muutama pvä sitten ja tänään kopahti alas postiluukusta :)

Blogspot ei tykkää musta, kun se haluaa aina mun alimman kuvan kääntää väärin päin, vaikkei alkuperäiseen kuvaan olisi kukaan koskenutkaan :O HÖ. Noh, asiaan! Oli pakko päästä heti testaaman Woodland Folks leimaa. Se sopii tosi monen väriseksi... eikös?
... Jatkan nyt nopsaa tätä ystävänpväkorttien tekoa kun on inspis päällä Huomenna pääsenkin tonkimaan taas KivanTähären-kauppaan.

4 kommenttia:

  1. ihanat kortit!! erityisesti tykkään tuosta magnoliakortista, on niin kaunis ja herkkä!! =)

    VastaaPoista
  2. Voi jukra, mulle ei ole tullut mieleenkään tehdä tuosta enkelistä ystävänpäiväkorttia. Nyt täytyykin kunnostautua tällä rintamalla. Ihania kortteja olet taas tehnyt ja tosi makeita ostoksia suorittanut. Oli ihan hauska törmätä livenäkin :) Kaikkea sitä sattuukin :)

    VastaaPoista
  3. Ihana kortti, hauskasti olet lyhentäny ton tekstin =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)