lauantai 3. syyskuuta 2011

Magneetti ja fimoilua

 Magnoliahaasteessa tehtiin tällä viikolla magneetteja! 
Tämä olikin kiva aihe, oon Tiimarista ostanut aikoinaan erikokoisia magneetteja pari pussia ja nyt pääsivät nekin ekaa kertaa käyttöön. Pähkäilin pitkään teenkö magneetin magnolian koira leimalla vai tällä sydämellä. Koira saattaa sittenkin päätyä korttiin, joten sydän lähtee ystävän jääkaappia kohti ensi viikolla :)
--------------------------------------
Tämä kuva on omistettu Lellulle, näyttääkö yhtään sille mille piti? :)
---------------------------------------
 Ruusujakin tuli tehtyä lisää, nämä ovat suht pieniä ja päätyvät ovikranssiin. Ihanan raikkaan värisiä nuo turkoosit!
--------------------------------

 Ostin jo kesällä Helsingin reissulta suomalaisesta kirjakaupasta Fimo-massaa tälläisen värikokoelma-paketin. Se on odotellut käyttöä ja nyt kun Paperinauhan blogissa näin fimo-tarjouksen yhteydessä ihanan fimoista tehdyn korun, oli pakko käydä ostamassa vielä isompi paketti vihreää ja violettia massaa.


Ja tämmöisiä sieltä uunista sitten tuli! Ylhäällä cupcakeja ja alhaalla ruusuja. Violetteja ruusuja pitäisi tehdä muutama lisää niin saisin rannekorun tehtyä. Fimoilu oli todella mukavata puuhaa - mutta värit sekottuu aika helposti, joten käsiä kannattaa välissä pestä ja itsellä massa oli jotenkin liian lämpimässä? Tekemäni ruusut alkoivat "sulaa" ja painua kasaan odotellessaan uuniin laittamista. Jouduin muutamaan kertaan tekemään nuo violetit ruusut, että sain lehdet pysymään erillään. Ostin näpsäkästä myös fimoon soveltuvaa lakkaa ja lakkasin nämä uunin ja jäähtymisen jälkeen.

Ja Clas Ohlsonista löytyi pieni ompelurasian tapainen lootikko napeille. Hintaa taisi olla joku 2,5e.


2 kommenttia:

  1. Hurja miten paljon kaikkea kivaa ;( ihania nuo muffinit ... nam ja kortti on todella kaunis ja voi itku tosi kivoja juttuja. PS. Ohlson on loisto mesta :D

    VastaaPoista
  2. voi WAU!!! ihana magneetti, ihana kortti, ihanat ruusut ja NAM noita muffinsseja!! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)