torstai 26. toukokuuta 2011

Kortteja ja kuulumisia..

Täälä taas!
Ajattelin vielä nopeasti postata kortin Magnoliahaasteeseen kun lähden viikon lopuksi valmistujaisia viettämään / vanhemmille ja laukku on niin täynnä lahjoja, omatekoisia keksejä ja juhlatamineita, että taitaa tussit ja leimakuvat jäädä tältä reissulta kotiin...

PIENELLE PRINSESSALLE
korttia

Leima / stamp: Magnolia - Tilda with hawaii flower (vaihdossa)
Värittelyt: Promarker ja papermanian tussit
Rusetti: Papermania, Kivan Tähärestä
Kukat: Paperinauhasta ja niissä kimalleliimaa.
----------------------------------

Mummo kyseli kihlakorttia, ja tein tälläisen. Ei löytynyt kätköistä kihlaparia niin ajattelin, että jos hääparin katkaisee oikeasta kohtaa niin siitä saa astetta alemman - kihlaparin :D
Hääkimpun ja hameen jouduin siis kuvasta poistamaan ja hyvä tuli. Harkitsin jo tämän leiman tilaamista kun se näytti Paperellassa olevan alessa.
Tämä leimakuva on Mannalta, vaihdossa.


Samalla esittelen parit kastekortit joita tein eilen. Käytin minunminunminun kaste-leimasintani ekaa kertaa kokonaisena kuvana kortissa. Olisin voinut kortteihin ämpätä nauhoja ja koristeita loputtomasti, mutta ajattelin mahdollista saajaa ja hillitsin itseäni :)

Testasin myös voiko musteella värjätä liukkaan tuntuisia kukkia,.. voi! Mutta kesti kuivaa melko kauan. Tuo välikukka on sellanen valkoinen harsomainen ja liukaspintainen ollut alunperin.

Ja jiihaa! Paperikeijun Bingo-voitto saapui tänään, tykästyin tuohon leimaan! IHASTUTTAVA talorivi, tuota voi käyttää yksin ja hahmojen kanssa.
Vuoden aktiivinen osallistuminen kaikkiin mahdollisiin suomen ja ulkomaan korttihaasteisiin on vasta nyt alkanut tuottaa voittoja. Näiden voimalla jaksaa taas jatkaa :) Piristivät muutenkin ankeaa päivääni, selkä on ollut kipeä ja olen heräillyt sen kanssa vääntelehtimään öisin ja ollut päivät ihan ulalla.

Tässä vielä tämä uusi ihanuus lähempää leimattuna.

 Tänään oli muutenkin huippupäivä voittojen osalta, Art Impressions kyseli blogissaan kortteilijoiden lempi Art-leimaa ja kaikki vastaajat saivat lunastaa itselleen MINI MAUDET :) Onneksi olin kommentoimassa. Mulla ei ole omana vielä yhtään Artin ihmishahmoa, en vaan osaa niistä ihanuuksista päättää minkä haluaisin omaksi asti hankkia... juuri tänään ihastelin Paperellan sivuilla Artteja - niitä oli tullut paljon myyntiin ja muutama sellainenki jota en ole nähnyt ennen, esim. Country tanssipari näytti hauskalle. Artiltahan mulla on omana vain saksanpaimenkoira leimasin :)2 kommenttia:

Kiitos kommentista!
Tervetuloa kommentoimaan myös jatkossa ;)