maanantai 28. helmikuuta 2011

Keskisen ostokset

Tälläistä kaikkea ostin tänään:
(Laitan mukana hintoja, jos vaikka niistä olisi jollekkin hyötyä :)

Ostin isoja kartonkeja korttipohjiksi, värejä löytyy mielestäni hyvä valikoima.Yhden arkin hinta on 0,50e.
Kartonkien päälle viskasin valtaisan 0,5kg:n pussin vanua. 2,30e. (Löytyi tyyny/täkki-osastolta, aioin ensin ostaa halvan tyynyn ja ottaa vanut sisästä, nyt ei tarvinnut -hyllyn reunassa luki: askarteluvanua :)

Eturivin korttipohjat maksoivat 1,60-1,95e riippuen väristä. Päällimmäisessä paketissa värejä oli useampaa sorttia. Vasemmalta lähtien 1e arkki kukkatarroja, joista saa nurkkia käännettyä ylöspäin. Sitten musta muumipurkki 3,50e. Sen alapuolella huovutusneuloja 2,90e/3kpl paketti. Dymoon 3 eriväristä tarranauhaa - 5,95e. Ylärivissä muistitikku 8Gt 10e. Koruvaijeria (muutama metri) 1,50e. Ja PROMARKERIT 5kpl paketti 9,50e. Niinkuin aiemmin muistelinkin. Sielä oli myynnissä 1-settiä ja 2-settiä. Mun setissä (eli 1:sessä) on värit Berry Red, Cocoa, Agean, Dusky Pink ja Black.

Ihanaiset siili-leimasimet oli 6,75e. Ja huomatkaa, että mukana oli aidan pätkä ja penkki! Saiskohan Magnolia-hahmoja sovitettua tuohon penkille...? :)
Ja nauhoja irtomyynnistä:
Viininpunainen organza - 0,50e/metri.
Violetti pitsi - 0,70e/metri.
Musta pitsi - 0,60e/metri.
Valkoinen pitsi 1,20e/metri.
Sininen ohut nauha - apua! Olisiko ollut 0,20-0,35e/metri?
Ja tämä alin pinkki paksuhko nauha 1,50e/ 2,5 metriä valmiissa paketissa.

Sitten elokuviin ja sarjoihin.
Joka Keskisen reissulta pitää vähintään 2-3:n elokuvan kanssa ulos marssia. Tällä kerta ostin 6, 5 jää itselle. Hachikon kanssa ajattelin herkistellä joku ilta, itku varmaan tulee. Herkistyin jo kun luin jostain lyhyttä selvitystä juonesta. (Hachiko on koira, joka menee joka pvä samaan aikaan vastaan omistajaansa, R.Gereä juna-asemalle. Jopa sen jälkeen kun Gere kuolee... Perustuu tositapahtumiin.) Sitten Halloween II, rakastan Rob Zombien elokuvia, Helsinki-Napoli (avomies tykkää Kaurismäen veljesten elokuvista, joten ostin itselle tämän kun sitä emme ole vielä nähneet + siinä on lempinäyttelijöihini kuuluva Kari Väänänen). Alarivissä on O.C:n 4.kausi (1-3 kaudet löytyykin jo omasta hyllystä), Viimeinen talo vasemmalta tulee äidille, oon kyllä itsekkin kiinnostunut tämän näkemään. Ja Kuutamolla -jota en ole koskaan nähnyt- ihan vain Peter Franzenin <3 takia. Ai niin ja hintoja! Hachiko oli 9,95e. Halloween II 8,95e. Helsinki-Napoli ja Kuutamolla kuuluivat 3 elokuvaa/10e erään. (Meidän talouteen tuli myös Ranuan Kummit, tuosta erästä, ei toki minulle) 3kpl/10e erässä olisi ollut vaikka ja mitä: Sabrina teininoidan 1.kausi :D, Dirt 1.kausi, Metsolaa, Spedeä, paaaljon kauhuelokuvia ja lasten elokuvia. Viimeinen talo vasemmalta maksoi 9,95 ja O.C 19,95e. Mielestäni hinnat olivat edullisia, vertasin kyllä netistä ennen kauppaan lähtöä, että millä hinnalla elokuvia saa muualta... Hachiko, Viim. talo vasemmalta ja Halloween II maksoivat muualla 16,95-> ovathan ne melko uusia pätkiä.


Tässä vielä lähikuvaa muumirasiasta, joka on kooltaan ehkä 10x10cm. Sinne taidan jemmata nappini :)
... Tänään pidän leffaillan, mutta huomenna jatkan taas askartelua! Testaan nuo siilileimat ja saas nähä jos kirppis-leimojakin alkaa postissa sadella :) Sieltä on Gorjuss-tyttöjä, Magnolia tyttö ja Edwin tulossa :)

sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Promarker-haastetta

I love Promarkers -haasteessa piti
"STITCHING" joten neuloin omin pikku kätösin reunaan vaaleansinisellä tussilla.

Leima: Elaine Cox: Owl pals
Värittelyt: Promarker; Indigo blue, Canary, Henna, Ice Grey 2, Warm Grey 4, Ivory...

Koitti taas viikonloppu ja korttien tekeminen! :)

Aloitetaan P*skiksesta jossa aiheena oli "HARMAA + 1 VÄRI"
Olin jo aiemmin kaavaillut tyttö-vauvalle korttia ja ajattelin, että vaalean harmaa saa parikseen tyttömäisen pinkin.

Jätin tarkoituksella kaikista korteista tekstit pois, ärsyttää kun kaikissa korteissa lukee joku "Onnittelut" kun pitäisi lähettää tavallinen "Heippahei"-kortti :D Tähän korttiin tosin kaavailin jotain Prinsessa-tekstiä, jos tilaisin Prinsessa/Prinssi-leimat ja ehtisin ne saada ennen kortin lähettämistä.

---------------------------------
"PEARLS AND LACE"
Tähän korttiin halusin käyttää vaihdossa saamani tyttösen (jos joku tietää tarkemman nimen niin huikatkaa - en löytänyt tätä yhtäkkiä nettikaupoista enää). Tämä sopii paremmin pitsin ja helmien kanssa kuin Pennyn pikkusiilit :)

Leima: Penny Black
Pitsi ja helmet taitavat olla Paperinauhasta.
---------------------------
Ja pari korttia tuossa vielä odottelee viimeistelyjä... saatanpa nekin lisätä blogiin asti vielä tänään.

Huomenna tämä Tarjoushaukka lähtee kohti Vesaa, eli Keskistä. Mulla on  (piiiitkällä, piiiiitkällä) ostoslistalla kaikenlaista askarteluun liittyvää; Promarkereita, teippiä, kartonkeja, korttipohjia ja koruilua varten helmiä. Muistaakseni ainakin viimeksi Promarkerit maksoi 9,95e/5kpl paketti - olisivatpa ne vielä "tarjouksessa". Korttipohjia olisi kanssa kiva löytää monen värisiä, oon hirmu laiska värittelemään noita valkoisia korttipohjia, osaisin vaan maalata ja nuo ei oikein tykkää vedestä (vetävät kippuralle ja käppyrälle), suositelkaa mulle jotain kuivaa väritys-systeemiä,jolla saa korttipohjista kivat :) Kiitän ja poistun jatkamaan!




perjantai 25. helmikuuta 2011

Muffinsseja ja Mankkuja :)

Magnoliahaasteessa oli tällä viikolla mallipohja, joka näytti tältä:

Ja mulla oli pino uusia muffinssi-papereita odottelemassa korttiin pääsyä :) Joten niillä mentiin:


Käväisin viikolla Kivan Tähäre-liikkeessä ja sielä oli myynnissä montaa eri sorttia muffinssi/cupcake-papereita ja 2 erilaista leimaa. Päädyin ostamaan Papermanian cupcake-leiman, jossa on vaan yksi isompi kakkunen, toisessa vaihtoehdossa olisi ollut 3 kakkusta päällekkäin. Korttiin piti ensin tulla lukemaan Dymolla; "Herkullista päivää sinulle" tai jotain tuohon tyyliin, mutta Dymoni musta nauha päätti loppua juuri tänään. :/ Kortista tuli mielestäni kiva, vaikka ensin olin kyllä kaavaillut ihan toista kuvaa ja värimaailmaa.
Kiss-koholäpyskä on tullut rakkaus-teemaisen tarrasetin mukana, näitä sai edullisesti Paperinauhasta viime kesänä. Alunperin korttiin oli tarkoitus tulla isommat kukat, mutten halunnut peittää enempää herkullista paperia :)
--------------------------------
Ja tässä arvontavoittoni, Annelta:

MS-boordileikkuri kotiutui keskiviikkona ja alan tässä nyt pikkuhiljaa harjoitella leikkurointia. Toistaiseksi olen saanut aikaiseksi mittavirheitä ja paperin heilahteluita :D

Blog Candy

Candy is here:

tiistai 22. helmikuuta 2011

Eleanor-kortti ja pieniä ostoksia


Kraftin Kimmie-haasteessa edettiin tällä pohjalla:


Ja tässä korttini:
Leima: Kraftin Kimmie, Eleanor
Paperit: Papermania Capsule Collection-lehtiö
-------------------------------------------
Kävin tänään vähän kaupoilla pööpöilemässä ja mukaan tarttui kaikkea pientä, Papermanian sinertävä lehtiö (A5-kokoinen) ja nopeusmittari-irtoarkki (8*8), Puoti-Pikestä. Info-kirjakaupan alekellarissa minua odotti iloinen kasa eräällä pöydällä, Diddl-ruutupaperilehtiöitä A4-koossa, 1e/kpl. Ostin 2 pinkkiä ja yhden sinisen. Olen aiemmin käyttänyt Diddlejä kirjepaperina, edellinen A5-lehtiöni oli hinnaltaan jotain 3-4e väliltä. Mulla on kirjepapereita varmaan seuraavaksi 10 vuodeksi, mutta ostanpa silti lisää. Voinhan lahjoitella noita sitten kavereille jos näyttää, ettei itse ehdi käyttää. (Pahoittelemme pimeää kuvaa)

sunnuntai 20. helmikuuta 2011

Kortteja, kortteja..

Totally Tilda-haasteessa kaivattiin puutarha-tyyliä.
Tämmöisellä kortilla alkoi minun sunnuntaini:
Love from a Garden


Värittelyt: Copiceilla
Kastelukannu ja teksti: Tilda leikearkeista ja kukat Paperinauhasta.
-----------------------------
MENS CARDS
Valentines Day-card. This card goes to my cousin, he is builder :) [hammer!!!:D]

"Friendship lightens every burden and makes the sun shine brighter."
-------------------------------
Ja Anttilassa en voinut vastustaa kun löysin alesta tälläisen läpykän. Nyt saakin sitten taas pohtia, että miten tämän saa seinään, meidän seinissä on vaan valmiita seinäkoukkuja, eikä tämä mahtunut niihin. Nauloja tuohon "betoniin" on vaikea saada...
Noh, enköhän mä jotain keksi, tuohon koukkuun olisi kätsä laittaa vaikka kauppakassit (kankaiset) kiikkumaan.

lauantai 19. helmikuuta 2011

Itsetehtyä koristetta paskikseen

P*skikseen kaivattiin ITSETEHTYJÄ KORISTEITA

Mulle tuli suorituspaineet tämän kortin teon kanssa, en ensiksi tiennyt millaista haluan tehdä.  Sitten kun päätin materiaalin ei lopputulos miellyttänytkään enää silmää. Huopakukat oli mielestäni liian paksuja ja sanomalehtipaperista mytätyt kukat ei näyttäneet kukille. :/  Muilla oli kaikkea niin ihanaa saatu aikaiseksi vaikka ja mistä ja itse olen keskiviikosta asti ollut ihan sormet solmussa, että miten tekisin koristeen.
Sitten keksin niitata ison kasan harsoneliötä toisiinsa  - näistä tuli mielestäni ihanan raikkaita. Dymolla "Onnea", nauhaa kukkien varsiksi ja Paperinauhasta ostettu siluettitarra kylkeen :)
------------------------
Paperinauhan askarteluillassa torstaina värittelin lähinnä kuvia ja testasin Edwin leimoja, kun niistä pitäisi joku ostaa omaksi asti. Ei saisi olla liian jouluinen/talvinen, eikä taas harrastamassa mitään - ettei sitten ole "väärä" harrastus saajalle. Perus-Edwin seisovana tai istuvana pitäisi saada. Sulhas-Edwineitä olen katsellut, mutta ovatko ne liian juhlallisia peruskorttiin?
Testasin myös Copiceja. Itse käytän Promarkereita, kun saan mielestäni Copiceilla jotenkin suttaisempaa jälkeä, jää rajoja ja ylimääräisiä viivoja (katsokaapa vaikka vasemman laidan Tildaa lähemmin - hameessa on keskellä vaaleampi kohta :O). Tykkään jotenkin hirmuisesti tuosta oikean laidan Tildasta, pitäisi etsiä itselle tuo leima.

Askarteluillassa osa porukasta kokosi itselleen "kirjoja", alkoi itseäkin kiinnostaa. Saatan joku kerta tehdäkkin tuollaisen kirjasen vaikka lahjaksi jollekkin.

Tässä illan värittelyt:

------------------------------------

torstai 17. helmikuuta 2011

Kraftin Kimmie #65

Kraftin Kimmie-haasteessa edettiin reseptillä:
3 main colors - 3 pääväriä
2 patterned papers - 2 kuviopaperia
1 ribbon - 1 nauha
1 button - 1 nappi

ja kortista tuli tälläinen:
Taustapaperi oli mustavalkoista, värittelin heinät vihreäksi ja keijut punaiseksi.
Leimat: Kraftin Kimmie, Eleanor & Chester
Värittelyt: Promarker; Black, Ruby, Puffy, Forest Green, Lime Green ja Indigo Blue.





keskiviikko 16. helmikuuta 2011

Pretty in Pink ja 60v kortti

Ensin Penny Black Saturday Challenge ja viikon aíhe: Pretty in Pink.
Ystävänpäivä meni jo, mutta pinkillä jatketaan :)

Leima: Penny Black-setistä Tiny Wishes, saatu vaihdossa.
Tekstileima: Pennyn Hugs-setistä
Rusettisen taustapaperin tein itse.
Värittelyt Promarkereilla.
----------------
Pämpän Kuukauden korttikisa
...kaipasi tasakymmen onnittelukorttia, mulla sattui olla 60v. 3D-kuvia ja siitä värimaailmasta sitten lähdettiin liikkeelle. Kukat ovat Paperinauhasta ja kuva saatu jonkun Vintagekuva-kuoren mukana. Tämä on ensimmäinen kortti, jossa käytän tapettia taustapaperina. Hyvin näytti toimivan :)

-----------------
Olen väritellyt eilen saamiani Kraftie Kimmie-tyyppejä täälä aivan innoissani koko aamun. Katsotaan saanko hahmoja yhdistettyä jotenkin hauskasti samaan korttiin.
Ja huomenna pääsee taas Paperinauhaankin paskartelemaan, jes!
 Josko saisi muutaman kortin kasattua.

tiistai 15. helmikuuta 2011

Jee, voitto kotiin!

Voitin aiemmin postaamallani kortilla (Koukussa kortteihin-sivustolla) ystävänpäivä-arvonnassa! Minulle lähtee Martha Stewart-boordileikkuri postissa... Ihanaa ihanaa! Jes jes!
Tänään hain myös 2 uutta leimasintani Paperinauhasta. Kraftin Kimmiet...


-----------------------
 Ystävänpäivälahjaksi avomies <3 lahjoitti muumisalkun. Tälläistä mulla ei ollutkaan, piilotan tänne mun keskeneräiset 3D-kuvat ja tilda-leikearkit.


Itselleni ostin pakkaspäivä-lahjaksi :D Avrilin tuoksun Anttilasta, oli alessa. 30e arvoinen paketti, maksoi 10e. Tuoksu oli ensin mielestäni jopa huono. Mutta kun sitä testasi iholle ja antoi tuoksun haihtua muutaman minuutin -ihastuin! Pakettiin kuului Avril Lavigne - Forbidden Rose tuoksu 30ml, samaa tuoksua 50ml body lotion, sormus, jonka sai irroittaa hajuvesipullon korkin alta sekä "iltalaukku" (musta, "nahkaa", jossa violetti sisus ja päällä ruusu). Alessa olisi ollut myös Mexxejä, Beckhamia, Kylie M:ää ja Puma-paketteja. Niissäkin oli aina jotain mukana, suihkugeeliä tai bodylotionia. Päädyin nyt kuitenkin tähän :)

---------------------
Ja eilen saatiin asennettua mun kellorakkauteni seinään<3
Se laitettiin olkkariin niin, että keittiön pöydästä näkee suoraan kelloon ja olkkarista samaten. Mutta tänään tajusin, että kello tuli sen verran seinän reunaan, että sen näkee myös makkariin, sänkyyn. Hyvä hyvä! :)

Asemankello, Jyskistä. 19,95e. (tarjouksesta saattanut joku löytää ennen joulua 10e:lla, minä sain pulittaa täyden hinnan tarjouksesta myöhästyneenä) Mutta on se sen arvoinen <3

maanantai 14. helmikuuta 2011

Magnoliahaaste: Ruskea

Magnoliahaasteeseen kaivattiin ruskeaa korttia.
Eilen illalla väsäsin tälläisen kortin.
Ruskehtavia kukkia minulla ei ollutkaan, mutta menee tuo oranssi ja kellertäväkin.
Leimakuva: Magnolia, vaihdossa tullut. Lintuset Inkadinkado-minisetistä ja sydämet Tiimarin sydän leimasetistä. Tekstit: Paperinauhan setistä.
Värittelyt: Promarker; Henna, Sandstone ja olikohan sininen Pearl Blue?
Kukat, haaraniitit ja nappi: Paperinauha
--------------------------
Puoti-Pikestä löytyi lauantaina Tilda-setin ihanaisia arkkeja.
Näitä saksittelen tämän illan ja mietin kuumeisesti laitanko näitä kortteihin,
skräppäilyihin vaiko johonkin muuhun projektiin...?

Ystävänpäivää! ja leimatilauksia...

Paperinauha tarjoaa tänään vielä leimoja -20% (Mankut ja Art Impressionit -10%)
Ajattelin tuossa viikonloppuna, että yritän olla nyt 1-2vkoa ostelematta mitään ja alan käyttää kaikkea mitä olen kaappeihin ostanut, mulla olisi tuolla 3D-kuvia kokonaiselle armeijalle koottavaksi ;), mutta mutta.. taidanpa silti tilailla parit leimasimet Paperinauhasta :D
...koska mähän siis TARVITSEN jonkun miespuolisen leiman,
päädyn luultavasti Kraftin Kimmien Chesteriin.
Ja sille pitäisi saada jotain kesäistä seuraa - Kimmiellä olisi kaiken näköisiä kivoja tyttöjäkin, mutta taas on vaikeuksia päättää mille tulisi eniten käyttöä. Liikaa kaikkia ihanuuksia :)
... noh, taidan tästä jatkaa armotonta pohdintaa ja tehdä tilauksen. Tänään on niin kylmäkin, että taidan pysyä sisällä koko päivän ja tehdä kortteja :)

Hyvää Ystävänpäivää Kaikille!<3
toivoo: Siilien ystävä Tankku

edit. Päädyin tilaamaan Kraftin Kimmien Chesterin ja Eleanoran. <3 Pitääpä huomenna tsempata ja uskaltautua tuonne pakkaseen hakemaan nuo kotiin :)

perjantai 11. helmikuuta 2011

Rakkautta Magnoliahaasteeseen...

Magnoliahaasteen aiheena oli RAKAS ja tämä menee omalle armaalle.
Pennyn siilit on meidän perheessä joku oma vitsinsä, niitä pitää juosta joka kortissa :D
Rusetti on nyt vähän lurpahtanut seinätelineessä.



torstai 10. helmikuuta 2011

Lahjarasioita

Finnstamperin sivuilla oli todella helppo lahjarasia-ohje.
Joulupapereilla harjoitteltuani tätä rasiaa, tykästyin malliin. Ensi jouluna näihin varmaan laitetaan joulukarkkeja ja jaetaan lähimmille tutuille.
Tässä kuvaa:
'
------------------------------------------ 
kaivattiin Lahjapussukkaa tms.
Äiteelle tein rouvan lempivärin mukaisen pikkurasian...
(Tehty siis samalla tavalla kuin joulurasiat ylhäällä)

... ja sisään pujahti violeteista helmistä tehty kaulakoru.
Äiti tykkää pitkistä koruista, jotka voi vain sujauttaa pään läpi - tästäkin tuli taas sellainen :)

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Taululöytö ja viimoinen leimailutaivas-haaste

Viimeistä Leimailutaivaan haastetta viedään - harmittaa melko vahvasti, etten päässyt Masalaan viime viikonloppuna. En halunnut ottaa lisästressiä itselleni yksin matkustamisesta näin kaukaa, seuraa en 2kk etsinnän aikana ehtinyt löytää ja kaiken maailmat nuhat ja kuumeetkin olen ehtinyt sairastaa tämän talven aikana moneen kertaan. Toivotaan, että seuraavaan Leimailutaivaaseen -joka on 17.9.2011- pääsen minäkin mukaan :)

Tässä korttini viimoiseen haasteeseen
(Eleonoran luonnos kyljelleen käännettynä ja jotain leimattua)
-----------------------------------------
Halpa-Hallista löytyi meidän keittiöön tälläinen taulu 3,95e. Aivan ihana!
(näitä oli kahdella muullakin kuvalla myynnissä)


-----------------------
Otin muumikorttini keittiön seiniltä alas, niitä olikin kertynyt muutama... :D jätin seinille vain 3 lemppariani :)
Näitä pitäisi saada jotenkin kehystettyä tai jotenkin muuten saada esille.


Halpa-Halliin oli tullut taas uusia muumirasioita, voi että! Maltoin vielä olla ostamatta mitään, mutta voisin "ystävänpäivälahjaksi" itselleni jonkun rasian hakea :)


sunnuntai 6. helmikuuta 2011

Love is...

Aloin testailla nyt Penny-siilejäni ja tälläinen kortti syntyi, kun yhdisteli jämäpapereita ja Tildaa.
Osallistun tällä seuraaviin haasteisiin:
Penny Black Saturday Challenge
Crazy 4 Challenges
Allsorts Challenge
Stampin´ for the Weekend
Secret Crafter

-----------------------------------
Ystävälleni Pallelle lupasin tehdä muutamat äitienpäiväkortit, joista P saa sitten valkata äidilleen mieluisimman. Tein pari erilaista vaihtoehtoa tänään, toisessa valtaa 3D-kuva ison osan tilasta ja toisessa on kaikkea pientä ja enemmän tilaa kirjoitella vaikka joku runonpätkä. 


Aamulla päätin, että tänään saan jotain aikaiseksikin, eilinen meni vähän askartelutarvikkeita pyöritellessä - mutta mitään valmista ei tullut. Tänään mietin, josko ystävänpäivä-korttien mukaan saisin askarreltua sydämiä, joko rautalangasta väännettynä :D tai hamahelmiteltynä :)
Tässä rautalangasta väännettyä:


Ai niin! Ja Jolandalla on bloginamua tarjolla.

lauantai 5. helmikuuta 2011

Haasteissa bingoa ja mallipohjaa

P*skiksessa pelailimme BINGOA,

... valkkasin pitkän arpomisen jälkeen rivikseni: Kulta-pinkki-pitsi.
Halusin valita pinkin tai raidan, mutta en halunnut törmätä tagiin enkä ressaukseen :)
Värittelin mustavalkoista "ruusukuviota" kultatussilla ja pinkeillä Promarkereilla.

---------------------------------------------------
MAGNOLIAHAASTEESSA
 etenimme Kaijan mallipohjalla, joka oli nätti...
...mutta haastava, mietin kauan mitä laitan pystyriveille, käytänkö nauhaa, paperia vai tarroja. Kuvaksikin pyörittelin montaa eri hahmoa ennen kuin päädyin muffinssiin :)


Leima/Stamp: Magnolia - Love Muffin (kuva saatu vaihdossa)
-------------------------------
Paperinauha tarjosi kanta-asiakkaille leimasimen tai leimasetin -50% ja pakkohan tuollainen tarjous oli hyväksi käyttää. Penny Blackin-settejä olen himoinnut viime syksystä lähtien, en vaan ole osannut päättää minkä niistä haluaisin. Nyt sitten laitoin päätöksen tekoon vähän vauhtia :) Tässä valkkaamani setti:
Penny Black "Hugs!"-setti

Myös Tilda with many hearts -leimasin oli listallani, sekin täytyy hankkia jossain vaiheessa. Tällä kertaa Pennyt voitti :)