sunnuntai 30. tammikuuta 2011

Hamahelmeilyä ja huoparusetteja

P*skikseen kaivattiin HUOPAA/HUOVUTUSTA
Olen hukannut huovutusneulapakettini jonkin laatikkoni kätköihin, joten käytin valmista "huopakangasta" ja tein rusetin.
(Olen aivan surkea tekemään liukkaista nauhoista rusetteja, mutta huopa on sopivan jämäkkää ja helposti solmittavaa ja liimailtavaa :)

Kortti menee meidän suvun suurimmalle violetti-fanaatikolle, äidilleni, ystävänpäivänä. Ehkä lisään siihen vielä jotain.

Jos tekstin puutetta ihmettelette - tekstit löytyvät kortin sisässä olevasta taskusta, läpykästä joka sanoo osuvasti "we are family".
----------------------
Mitäkö muuta olen tehnyt? Noh, tämmöisiä :)

Mallit on netistä, en ole pelannut lapsena (enkä sen jälkeen) Mariota, joten en osaisi tälläistä hahmoa omassa päässäni kehitellä. Rusetteja mietin sen verran, että olisiko niitä mahdollista pienentää jostain päästä hiukkasen ovat meinaan makuuni turhan isoja. Ja seuraavan kerran kun menen "Vesalle" (Velj. Keskinen) ostan isomman hamahelmialustan ja kaiken värisiä helmiä. Nyt olen käyttänyt vanhoja helmiä, jotka olen ostanut Keskiseltä vuosia sitten. Näpsäkästä ostin ihon värisiä ja violetteja helmiä pussilliset
(1000 kpl/ 2,35e) ja Halpa-Hallista löytyi alla olevan kuvan putkilo (3500 kpl/ 3,90e)


Tulipas nyt epäselvä kuva, muovit kiiltää. Noh, ostin kuitenkin isompia ja pienempiä rullia kaksipuolista teippiä, pikkurullissa taitaa olla teippiä saman verran kun isoissa, mahtuvat vaan pienempään tilaan, esim. penaaliin. Näinpä pikkurullat lähtevät kanssani skräppäilemään - isot jäävät kotiin. Ihastuin Puoti-Piken retropapereihin (vasemmalla) ja  löysin Tavara-aitasta 1,50e maksaneen kirjepaperipaketin, jossa oli kuorissa ja papereissa 3D-koristeita :) Ostin Tavara-aitasta myös tulostuspaperia, jota käytän kirjepaperina (25 arkkia maksoi 1e). 3D-arkissa on ankkoja, toinen kuva sopii miehelle ( miehen vaatteissa oleva ankka lepäilee puun alla riippumatossa ;D) ja nauhat näemmä jäivät pussiin. Puoti-Pikessa oli erilaisia nauhoja, muitakin kuin jouluisia -50% ja napsin sieltä metrin sitä ja metrin tätä. :)

perjantai 28. tammikuuta 2011

Kortteja ja leimasinostoksia

Surffailin eilen taasen netissä tavoitteena löytää jokin uusi haaste, johon osallistua... ja löytyihän niitä pari.

I <3 Promarkers-haasteessa kaivattiin PITSIÄ ja LILAA väriä

Kavereille on tulossa lapsosia, joten ehkäpä tämä menee jollekkin heistä. Tekstin lisään myöhemmin.
----------------
Tämä kortti on tarkoitus olla väritykseltään ruskean, sinisen ja beigen väliltä :)

Leimakuva: WOJ:n Henry
Onnea-lippu: Paperinauhasta
Tähtitarrat: Lumikellojen ääriviivatarra-arkista

Osallistun seuraaviin haasteisiin:
WOJ monday challenge - #96 Chocolate, Teal and Cream
Stampwithfun - blue and brown
-----------------------
Sitten leimasin ostoksiin, kirppareita suosin myös leimoja ostaessa. Kirsiltä tuli eilen tämä Magnolian ihanuus, uusi suosikkini. Ajattelin jatkossa tuunata leimakuvaa sen verran, että lumihiutaleista teen sydämmiä jotka nostatan kohotarroilla :) Kuva päätyy varmasti muutamaan ystävänpäiväkorttiin...


Kirppari ostos tämäkin Iiniz:sen poro. Saapui tänään postissa ja niinkuin kuvasta näkyy, sitäkin yritin muokata jouluisesta, ystävänpäivä-teemaisemmaksi :)

----
Ja hei kuulkaa ihmiset! Lumikellot myy 3D-kuvia 0,30e/arkki!!! Kävin eilen tilaamassa Disneytä, Nalle Puhia ja Beatrix P:n kaneja <3



torstai 27. tammikuuta 2011

Uusia haasteita ja lukijoita!

Lovely-Hänglar-Only
... oli uusi haasteblogi johon törmäsin surffatessa.

Kaikki kävi (anything goes) joten tämmöistä tällä kertaa:


------
Magnoliahaaste #41 kaipasi Feikkiompeleita, tässä niitä:

Kortista tuli oikein nätti:)
------------
Penny Black Saturday Challenge
and January Sales

----------------
Sadulta tuli ihana leimakuvakuori, näitä saa iltaisin väritellä :)


.. Ja Paperinauhassakin käväisin taasen, ostelin 3D-kuvia, Fastenater-niittejä (ovat -50%), kukkia, nauhoja, papereita ym. 3D-kuvista traktorit ostin miehiä varten, kun en edelleenkään ole päättänyt millaisen "poikamaisen" leimasimen haluaisin. Kraftin Kimmiellä olisi muutama kiva tai sitten Magnolialta joku Edwin, pukupäällä... Hmm.



Ja ilokseni huomasin, että minulla on jo 3 lukijaa. Hurjaa! Kiitos teille immeiset!

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Haasteita joka lähtöön...

Helmiplaneetan haasteessa kaivattiin MUSTAA korua, tällä kertaa. (Kuva nyt ei ole mikään maailman paras) Mutta tässä on koruni, tämä lähtee Ahmedinalle ystävänpäivänä.


Leimailutaivaan haasteessa oli Eleonoran pohja ja sanallisena osuutena: Romantiikka. Mulle taitaa tämä romatiikka korteissa olla aika vieras käsite, mutta kortista tuli mielestäni ihan kiva. Ottaen huomioon, etten yleensä tee tämmöistä: (tuohon voi lisätä tekstiä vielä johonkin nurkkaan sitten kun saaja selviää)


P*skikseen haluttiin p*skartelu, johon olisi sisällytetty valokuva. Minä aloitin albumia Skräppäyskurssia varten ja tein koirastani harjoittelusivun, paperit sain poikaystävältä joululahjaksi. Ihania tarroja ja tageja ja 12x12" arkkeja <3 (tämän albumin koko taitaa olla 28x31,5cm)


Ja taasen yksi ystävänpäiväkortti:




lauantai 22. tammikuuta 2011

Just Magnolia

Just Magnolia week 90 and Donaldas sketch: 

sketch

My card:

Leimakuva: Magnolia, vaihdossa tullut.
Värittelyt: Promarkereilla; Carmine, Ruby, Rose Pink, Puffy (iho)
Paperit: Tilda
Kukka: Prima Marketing ja sydän Paperinauhasta
____________

 Setä täytti 50v. Ja korttiin pääsi 3D-kuva jostain menneiden vuosien näyttelijästä? en tunnista heppua, äiti tunnisti :D Tämä on siitä samaisesta arkista - josta blogitin aiemmin-  jossa oli myös Elvis.


Ystävänpäiväkortteja on onneksi jo muutamat valmiina ja lisää tulossa, niinkun kuvasta voimme havaita. Harmi, ettei mulla ole tuota Kraftin Kimmie tyttöä omana, se olisi jotenkin sopinut näihin kortteihin. Ostin Paperinauhasta sydän-leiman, mutten ole varma uskaltaako sitä ystävänpäiväkortteihin käyttää, se näytti vähän hääkorttimaiselle, varsinkin embossattuna. (Alla olevassa kortissa, sydän on tarra, ei se leima, saman kokoinen kylläkin.)

Ja hahaa! Vuoden löytö, pemmastin vanhemmilla kaappejani ja löysin Tenavakerhon kirjain-leimasimeni :D Näiden täytyy olla jotain 16-18v vanhoja, koska en ollut mitään kovin kummoisia sanoja noilla kirjoittanut, Tanjaa ja sekalaisia kirjaimia paukutellut papereille. (Leimaamiani papereita löytyi samasta laatikosta :D)  

perjantai 21. tammikuuta 2011

Pauliinan paketit

Heippahei! Olen palannut vanhemmilta takaisin ihmisten ilmoille ja muistin, etten ole vielä esitellyt teille mitä annoin kirjekaverilleni jouluna (osa näistä on annettu, heti joulukuun alussa kun tavattiin, osa jouluna ja osa tammikuussa syntymäpäivänä)

Tästä lähtee:

Vanhan sorbettirasian koristelin lintukiiltokuvilla ja papereilla. Rusetista roikkuu "P" kirjain (näistä kirjaimista näkee kesäisin nimikoruja myynnissä markkinoilla ym.) Ylijääneet kiiltokuvat pakkasin mukaan, Palle tykkää linnuista :)


Sitten oli tälläinen valmis harmaa pussukka (ostettu Paperinauhasta) ja koristelin sitä ompelemalla helmillä P:n ja sydämmiä, huopakukan tein itse ja valkoisen sydämmen huovutin pussukan kylkeen.


Tähän pöllöön nappasin ohjeen Taika-lehdestä. (Samasta numerosta, jossa oli maatuskoja kannessa, syksy 2010) Tein näitä itsellenikin muutaman. Sisällä on stryrox-pallo, jonka päälle on huovasta liimattu sulat :)


Velj. Keskiseltä ostetut napit (0,30e/kpl) päätyivät HelmiQ:n korvispohjiin, ja *tadaa* söpöt korvikset. Tämmöiset pinkit teen itselleni heti kun kerkiän :)


Tämä "monipuolisen" kaulakorun saa myös ranteeseen (kiepauttaa vain 2 kertaan ympäri :)


Rannekoruja taisin tehdä yhteensä 4:t? Violetit, musta/valkoiset, musta/kultaiset ja jotkut hempeät.


Toinen kaulakoru


Puketista taisi löytyä näiden lisäksi parit itsetehdyt avaimenperät, huovutettu musta sydän, Tilda-leikearkki, suklaata, teetä, omatekoinen heijastin (maatuska), kani-magneetit ja ne käyttämättömät kiiltokuvat.
Itsekkin sain Pallelta kaikkea kivaa <3 ja jatkossa Palle on mun vakio-ompelija jos haluan jonkinlaisen meikkipussukan esim. :)

Korttejakin olen tehnyt, mutta päivitän ne tänne myöhemmin kunhan ehdi ne kuvata.

tiistai 18. tammikuuta 2011

Magnoliahaaste #40, ostoksia ja ystävänpväkortteja

Tämmöisen kortin tein alla olevan mallin mukaan Magnolia-haasteeseen. Testasin "harsoa" ensimmäistä kertaa, ajattelin ettei se 2-puolisella teipillä pysyisi, mutta toistaiseksi on pysynyt hyvin :) - ja liima ei tunnu tuon harson läpi. Pelkäsin jo, että teippaan kortin kirjekuoren sisään 2-puolisen teipin avulla, jos se vielä toimiikin harson läpi. Tämä kortti lähtee mummolle.

---------------------- 


Doodle-kortti lähtee Nanille!

Kunhan keksin kisulin alle jotain nasevaa, saan tämän Ahmedinan ystävänpväkortin valmiiksi.
Leima: Motivetin (ilmainen) digileima
Väritys: Promarkereilla, turkkina taitaa olla Dusky Pink?, kukka Sky Blue ja Cyan.


Avomiehellä on huomenna nimipvä, tämän annoin jo äsken hälle ^ (Penny-siilit on joku sisäpiiri-vitsi)

 Tiimarista hain tänään 4, A4-arkkia kartonkeja (äidin ystävänpväkortteja varten, pinkit oli tietenkin myyty loppuun), Näpsäkästä löytyi miehekkäämpiä 3D-kuvia, Elvis oli niin hieno, että oli pakko ostaa. Ja alemmassa arkissa on ketunpoikasia :) Halpa-Hallista löytyi 120 korttipohjan paketti huikeaan 1,75e hintaan :) Noihin on varaa vaikka testailla ja sotkea jos ei muuta.


Tästä 3D-arkista kokoan kukan kaverin äidille, äitienpväkorttiin. Joten kerrohan Palle, haluatko ylemmän (vihreä kehys) vai alemman (persikan värinen kehys) korttiin?


Metsästin kuin pieni eläin Creativity-lehteä #24, jossa oli Woodland Folksin leimasetti mukana, Sinellistä löytyi näitä vielä, tilasin muutama pvä sitten ja tänään kopahti alas postiluukusta :)

Blogspot ei tykkää musta, kun se haluaa aina mun alimman kuvan kääntää väärin päin, vaikkei alkuperäiseen kuvaan olisi kukaan koskenutkaan :O HÖ. Noh, asiaan! Oli pakko päästä heti testaaman Woodland Folks leimaa. Se sopii tosi monen väriseksi... eikös?
... Jatkan nyt nopsaa tätä ystävänpväkorttien tekoa kun on inspis päällä Huomenna pääsenkin tonkimaan taas KivanTähären-kauppaan.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Torstain shoppailut...

Kävin Puoti-Pikessa papereiden katselureissulla. Mukaan tarttui 6x6 kokoinen keiju-lehtiö ja muutama irtoarkki. Lampaista ja pöllöistä teen vauvakortteja :)


Koiraleimat maksoivat vain 3e ja ne oli pakko saada! En ole vielä ehtinyt tekstata, mutta näitä tulee varmaan lätkittyä kirjeisiin ja muihin nurkkiin jatkossa. :)


Ostin myös Hillsin 5.kauden, Tohtori Sykerö-boxin ja Jukka Poikaa... joka saattaa tulla yllärinä joillekkin. Normaalisti kuuntelen lähinnä heviä, mutta Jukka on ihana. Tää on mun tiskaus- ja siivousmusaa :D

Ystävänpäiväkorteistakin olen ehtinyt haaveilla. Doodleja jo värittelin ja kartonkia taittelin, en vaan saanut mitään vielä aikaiseksi. Panostin viikonloppuna ystävien näkemiseen ja lenkkeilyyn ja skräppäys-kurssin albumin pohjan tekemiseen, siinä se 2pvää sitten menikin.



torstai 13. tammikuuta 2011

Magnoliahaaste #39 ja P*skis #73

Magnoliahaasteeseen kaivattiin KIMALLUSTA:

Tähän korttiin käytin kimaltavia papereita, joita ostin jo jouluksi ja Believe-sana on leikattu arkista, jossa oli erilaisia joulusanoja. Leimakuva: Magnolia, saatu vaihdossa.

P*SKARTELUHAASTE #73
... ja pyöreät muodot
 Kummitädin kortti valmistui vähän myöhässä, synttärit olivat jo 10.1. olen tässä kuumeen jälkeen vasta keräillyt voimia ja hoitanut pakollisia asioita kaupungilla. Kummisedälle sain kortin melkein ajallaan valmiiksi,  10.1 olivat sieläkin synttärit ja kortti lähti minulta 11.1. (Jos tätä samaa syntymäpäivää jää joku miettimään voin paljastaa että kummisetäni ja -tätini ovat kaksoset :)
Leimakuva: Magnoliaa, saatu vaihdossa
Onnea-lippu: Paperinauhasta, sydäntarra: Sinelli
-----------------------------------------------

Eilen siivotessa ja MUUMIRASIOITA siirrellessä päätin ottaa kuvan kaikista purkeista, joita minulle on kertynyt (kun niitä on itse joka paikasta ostanut) Minulta puuttuu ainakin, samanlainen raidallinen purkki kuin muumipapassa -mutta vain muumimammana, punaisena ja istuvaa Pikku Myytä saa ainakin pinkkinä, oranssina ja viininpuna/kultaisena. Toistaiseksi tuo pinkki saa riittää. Lisäksi valikoin kaupassa joulun aikaan, että ostanko tuon joulukuusen itselle vai sinisen tähden, jossa on muumipeikko. Kuusi jäi itselle, tähti lähti Riikalle. Ylärivin salkkujakin on muutamaa muutakin mallia, nuo ovat kyllä kivoja (itselläni nuo ovat tarroja täynnä), mutta vievät tilaa isosti hyllyssä. Joulun aikaan näin myös mustia ja valkoisia pyöreitä purkkeja, joissa kiersi muumihahmot hopeina ääriviivoina. Niitä en sitten tullut ostaneeksi. Ihme.


... aloin tänään tehdä myös kahta muuta synttärikorttia. Taidan lisäillä ne tänne huomenna, samalla kun saan näpsittyä kuvat, kaikesta mitä tänään ostin. Olin 4h kaupoilla, alessa ja vähän normaalihinnassakin :D


sunnuntai 9. tammikuuta 2011

P*skis, Leimailutaivas ja Helmiplaneetta-haasteet

P*SKARTELUHAASTE #72

P*skikseen haluttiin: 1 x leikkuri -löytyy, 1 x tähti -löytyy, vasemmasta alanurkasta (aion liimailla lisää tähtiä ennen lähetystä, vähän tasapainottamaan) ja 2 x nauha, valitsin ruskeat nauhat joita pingotin ja solmin reikien väliin. Auton kuvanen saksittu Graphic 45-arkista.

LEIMAILUTAIVAS

Alla olevan mallin ja sanallisen ohjeen: TALVI

...perusteella tein kortin, joka näyttää tältä:


HELMIPLANEETTA:

Tämän kertaisessa haasteessa korun haluttiin olevan SININEN.

Olen ollut kipeänä viimeiset 5päivää, en oo juuri koneella käynyt, enkä edes hereillä ollut. Onneksi oli kortit melkein valmiina, ettei tarvinnut kuin viimeistellä. Korun kanssa jaksoin tänään väkertää kauemman aikaa, koru näytti aluksi ihan erilaiselle, tämä taisi olla viides suunnitelmani erilaisista sinisistä helmistä ja tuollaiseksi koru sitten jäi. Tuosta isommasta turkoosista helmestä -katseenvangitsijasta - tulee mieleen maatuskat :)